10 филмови герои, които би трябвало да умрат това лято

Внимание! Всеки, който не иска да знае нищо за историята на предстоящи филми или евентуални техни развръзки да не чете материала по-долу!

Американски сайт, посветен на филмовото изкуство, си направи шегата да подреди 10 кино персонажа, които най-вероятно ще намерят смъртта си това лято. Списъкът няма номерация, така че реално няма и "печеливш", но за ваше удобство решихме все пак да номерираме героите.

1. Неро от "Стар Трек" - излиза на 8 май

В ролята: Ерик Бана

Фактите: Според слухове, Неро, който идва от бъдещето, се среща със страховитата група на капитан Кърк и Спок и тогава настъпва момента на неговата смърт. Още повече, че в официалния саундтрак на филма има песен озаглавена "Nero Death Experience".

Време на смъртта: В някои от кулминационните моменти, или не?



2. Кайла от "Х-мен началото: Върколак" - излиза на 1 май

В ролята: Лин Колинс

Фактите: По законите на поредицата "Х-мен" Кайла се появява единствено, за да умре. Тя е гадже на Върколака и издъхва в ръцете на неговия полубрат. Това кара Логан да се включи в зловещата секретна военна експериментална програма "Оръжие".

Време на смъртта: Още в началото на филма.



3. Дъмбълдор от "Хари Потър и Нечистокръвния принц"- излиза на 17 юли

В ролята: Майкъл Гамбън

Фактите: Филмът, разбира се е адаптация по шестия роман за Хари Потър на известната писателка Джоан Роулинг. Както можете и сами да се досетите скъпия магьосник и приятел на Хари, Дъмбълдор по сюжет гушва букета.

Време на смъртта: Към края на филма. Смъртта му възвръща екшъна в поредицата.



4. Джон Конър от "Терминатор: Избавлението" - излиза на 22 май

В ролята: Крисчън Бейл

Фактите: Режисьорът McG отрече, но въпреки това от миналата есен се носят слухове, че Конър губи в битка с терминатор и умира. Отново според мълвата, за да остане отбраната в добра форма, групата на Конър слага в неговата кожа киборг на име Маркъс, за да заблудят врага, че Конър е жив.

Време на смъртта: Според непотвърдената информация към края на серията. McG не само отрече, но и твърди, че само трима души знаят как реално свършва филма.



5. Мистър Блу от "The Taking of Pelham 123" - излиза в България на 11 септември

В ролята: Джон Траволта

Фактите: Според слуховете героят на Траволта - джебчията от метрото Мистър Блу, го очаква доста по-светло бъдеще, но ако филмът се води по оригинала от 1974 г., то Блу ще се срещне с кофти съдба заради престъпленията си.

Време на смъртта: Към края на филма.



6. Мегатрон от "Трансформърс: Отмъщението" - излиза на 24 юни

В ролята: Хюго Уивинг (глас)

Фактите: Както се досещате и тук всичко се основава само на слухове, но се предполага, че доброто отново ще възтържествува и Мегатрон ще бъде покосен от смъртта... за втори път. Говори се, че това няма да е единствената смърт във филма - Оптимус Прайм, водачът на Аутоботс също ще си замине трагично.

Време на смъртта: Края на филма, най-вероятно при големия взрив при пирамидите.



7. Лиса Уачтър от "Fireflies in the Garden" - излиза на 17 юли

В ролята: Джулия Робъртс

Фактите: Сюжетът във филма се върти около смъртта на Лиса и несгодите, които се случват на нейното семейство след това. В крайна сметка, може би настъпва смирение и помирение в семейството и нейния съпруг Чарълз се сдобрява със сина им Майкъл.

Време на смъртта: В самото начало. Разбира се не си мислете, че ролята на Джулия се изчерпва с това. Тя ще се връща многократно, за да ни напомня за своето участие в продукцията под формата... на спомени!



8. Джон Дилингер от "Обществени врагове" - излиза в България на 10 юли

В ролята: Джони Деп

Фактите: Криминална драма на Майкъл Ман по книгата на Брайън Бъроу "Public Enemies: Americas Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI" през 1933 - 1934 г. Обирджията на банки Дилингер умира в престрелка с ФБР. Мнозина обаче се вълнуват от прекия екранен конфликт между Джони Деп и Крисчън Бейл, който играе агента на ФБР Мелвин.

Време на смъртта: Бихте ли убили Джони Деп преди самия край на филма?



9. Ана или Кейт от "My Sisters Keeper" - излиза в България на 28 август

В ролите: Абигейл Бреслин (Ана) и София Василиева (Кейт)

Фактите: Лентата е базирана на романа на Джоуди Пикоулт. Ана е смятана за генетически съвместима със своята болна от левкимия сестра Кейт. Това довежда семесйтвото до конфликти, а Ана иска да бъде оставена от своите родители сама да реши какво ще прави с тялото си. В последствие една от двете сестри намира смъртта си.

Време на смъртта: Всеки, който иска да научи повече, винаги може да прочете романа. Мнозина обаче казват, че това се случва в края на историята



10. Всички от "Final Destination: Death Trip 3D" - излиза на 24 август

Фактите: Както може да се предположи от самото заглавие и жанра - ужаси, във филма ще хвърчат доста глави. В преносен смисъл разбира се. В продукцията участват и доста известни имена от Холивуд като Микелти Уилямсън, участвал в хита "Форест Гъмп", бившата приятелка на Джордж Клуни Криста Алън, Ник Зано и др.

Време на смъртта: По всяко време!
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини