Топъл и слънчев уикенд. пролетно през следващата седмица

Днес и през следващите дни ще се установи топло за март време. Ще има и доста слънчеви дни, а превалявания от дъжд - в началото на следвщата седмица. Приятно, сухо и слънчево време за ранна пролет. Дневните температури ще бъдат от 11 до 15 градуса.

В събота минималните температури ще бъдат от 1 до 6, а дневните от 12 до 17 градуса. Западният вятър ще отслабне и ще стихва. 

В неделя ще има значителна средна и висока облачност. Минималните температури ще са високи, от 5 до 10 градуса, а дневните ще се повишат още и ще достигнат стойности от 16 до 20 градуса.

В понеделник ще бъде най-топло, с минимални температури от 5 до 11, 12 градуса  и  дневни стойности от 16 до 22, 24 градуса.
Облачността ще бъде значителна, но в по-голямата част от страната все още предимно средна и  висока, през следващите дни ще се вплътни заради проникващия от северозапад по-хладен въздух. Превалявания, краткотрайно застудяване с няколко градуса следват до края на следващата седмица. Все пак през нея се очакват температури 10-14 градуса в Дунавската равнина  до около 16 в южните и югоизточни райони.                                

Коментари в сайта

Последни новини