Брад Пит и Леонардо Ди Каприо в следващия филм на Тарантино

Брад Пит ще партнира на Леонардо Ди Каприо, а досега неозаглавеният филм #9 Тарантино ще се казва „Once Upon a Time in Hollywood“ - вече е официално 

За сюжета на „Once Upon a Time in Hollywood“ на този етап се знае, че действието се развива в края на 60-те години в Холивуд.  Бившата звезда от телевизионен уестърн Рик Далтън - Ди Каприо, се надява да възстанови кариерата си като се прехвърли в киното. Брад Пит, с когото Тарантино работи в „Гадни копилета“, ще влезе в ролята на някогашния му дубльор Клиф Буут, който има същите амбиции.

И двамата герои се опитват да успеят в променения Холивуд, който вече не познават. Но Рик има много известна съседка – Шарън Тейт…, казва Тарантино, "Работя по сценария от пет години, а съм живял в областта на Лос Анджелис през по-голямата част от живота си, включително и през 1969-та, когато бях на 7 години… Много се вълнувам да разкажа историята на Ел Ей и на един Холивуд, който вече не съществува. И не бих могъл да съм по-щастлив от динамичното партньорство на Ди Каприо и Пит като Рик и Клиф."

Покрай филмите на Тарантино винаги има много спекулации, слухове, промени и погрешна информация. За момента нищо официално няма около слуховете, че Тарантино иска Марго Роби за ролята на Шарън Тейт, нито за евентуалното участие на Ал Пачино. 

Премиерата на „Once Upon a Time in Hollywood“ е 9 август 2019 (50-годишнината от убийството на Тейт) и се очаква снимките да започнат това лято. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини