10 начина да стигнете до голямото "О".

Оргазмът е нещо естествено и не би трябвало жените да имат проблем да получат един, или два, или три..., когато им се прииска. Фактите обаче сочат, че около 70% от жените ГО имитират в някаква степен.

Прочетете кои са факторите, които може да саботират вашето удоволствие. Както и 10 начина, които ще ви помогнат да стигнете до голямото "О".
1. Освободете се от мислите
Може би сте придобила редица ограничаващи удоволствието ви убеждения, като например: "Добрите момичета не правят така...", "Гърдите ми са твърде малки...", "Много съм шумна...".

Трябва да знаете обаче, че ако един мъж е в леглото с вас, то той не си мисли дали гърдите ви са малки, или дали имате целулит. А пък добрите момичета нямат причина да не се радват на оргазмите, така че отпуснете съзнанието си и се позабавлявайте.

2. С експерименти... или без експерименти
В това да експериментирате, няма нищо сбъркано. Да си сексуално любопитен, не те прави перверзник. Както и факта, че някой се възбужда от мисионерската поза не означава, че е скучен, а просто, че знае какво му харесва. Което ни води до...

3. Обичайте себе си
Не можете да кажете на партньора си какво ви харесва, ако не знаете. Така че, изведете пръстите си на разходка и разберете какво ви възбужда. Силно и бързо? Бавно и леко? Експериментирайте с различни движения и ритъм. Специалистите твърдят, че се учим на оргазми, като си ги предизвикваме сами.

4. Намерете точката G
Съществуването на точката G е диспут, сериозен колкото този за съществуването на извънземни. Някои секс-експерти вярват, че наистина я има, а други настояват, че е пълна измислица. Към кой лагер ще се присъедините? Това обикновено зависи дали стигате до оргазъм чрез стимулация на клитора или чрез вагинално проникване.

Къде все пак е магическото място? Зад корема и костта на пубиса, на около 5 см. навътре във вагината. Може да я напипате с пръсти и при някои сек-пози (една от най-добрите е, когато сте отгоре). Помнете обаче, че само точкатаG не е отговорът на проблемите. Има и такива жени, на които не им харесва това чувствително място да бъде стимулирано - също както има такива, на които не им е приятно да бъдат галени по зърната на гърдите.

5. Всички пътища водят към... "О"блаците
Има много начини да постигнете оргазъм. Някои жени го изживяват само при стимулация на гърдите, а други - дори при обикновено разтриване на врата. Трети пък - най-бързите момичета - могат да експлоадират само от една фантазия, дори без никакво докосване. Мисълта ни е, че е необходимо да бъдете авантюристично-любознателна при изследване на сексуалния терен. Никога не се знае какво може да ви прати в облаците.

6. Кажете му какво искате
Ако сте разбрала какво ви харесва в секса, кажете го на вашия партньор - той иска да го знае. Особено ако има разминаване между вашите желания и неговите догадки за вашето удоволствие.

Ако въвеждате партньора си в заблуда, като имитирате оргазъм, какво ще последва? Той ще продължи да прави същото, защото мисли че ви харесва, а вие ще продължите да си симулирате.

7. Подайте си ръка за помощ
Истината е, че само около 30% от жените постигат оргазъм при вагинално проникване. Това не означава, че нещо не ви е наред, ако сте сред 70% останали. Но може да си помогнете. Пуснете ръката си долу и не бъдете срамежлива.

8. Играйте си играта
На мъжете може и да им стигат 7 минути, за да се възбудят и свършат, но на жените може да им отнеме и 20, само за да загреят. Ето затова е измислена любовната игра.

Тя пуска двигателите, дори и да не сте в настроение, така че - играйте си.

9. По-добро от лекарство
От векове жените използват главоболието за отказ на секс-предложения. Това обаче е най-парадоксалното извинение, тъй като сексът не пречи, а помага. Оргазмите водят до отделяне на ендорфини - веществата, които оправят настроението и лекуват болката.

Проучвания върху животни са доказали, че оргазмът може да е толкова ефективен, колкото и морфина за за справяне с главоболие, менструални болки, болки от контузии и дори при артрит. Вярно, че ефектът е по-кратък, но пък не води до привикване и няма ограничение в дневната доза.

10. Раздвижете кръвта
Физическата активност е полезна не само за сърцето, но и за сексуалния ви живот. Бягането, карането на колело, дори разходките, раздвижват кръвта - дори и там долу. А колкото е по-добра циркулацията, толкова по-голяма надежда има за удовлетворението ви в секса.

Не забравяйте и упражненията на Кегел, разработени от д-р Арнолд Кегел специално за укрепване на влагалищно-тазовите мускули.

Източник: tia.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини