Aniventure Comic Con ни среща с Краля на нощта в България

Aniventure Comic Con е най-големият български фестивал за аниме, манга, азиатска култура, западно кино и телевизия, гейминг и комикси. Тази година фестивалът се завръща с второ издание, за да срещне източната със западната култура в едно голямо събитие.

На 15 и 16 септември Интер Експо Център ще се превърне в зона на световнопризнати косплейъри, актьори от любими сериали, гейминг места и палитра от най-харесваните и популярни художници в света комиксите и уебкомиксите Очаква се да бъде отворена нова зала за Aniventure Comic Con 2018, заради огромния интерес, който предизвика фестивалът през 2017 г. - над 21 000 отчетени посещения.

Първото потвърдено участие на събитието е на Краля на нощта от Game of Thrones, чиято роля изпълнява словашкия актьор Владимир Фурдик - един от най-търсените каскадьори в Холивуд. Той пристига в София след края на снимките на осми сезон на сериала. Организаторите обещават още двама актьори от Game of Thrones, които ще бъдат обявени допълнително.

Другата голяма звезда, която идва специално за Aniventure Comic Con 2018, е Kamui Cosplay от Германия -  косплеър от 15 години, която издава собствени книги и наръчници за изработката на косплей. Тя ще бъде част от журито на състезанието за костюми.

Билети в мрежата на Ивентим, като деца до 7 години влизат безплатно, ако са придружени от родител.
 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини