Министър и трима заместници уволнени заради скандално филмче със стриптийз (видео)

В Оренбургското министерство на горско и ловно стопанство заснели скандално видео. Във филмчето ролите се изпълняват от министъра Виктор Тонких и неговирте трима заместници, вече уволнении. Те са създали шедьовъра изцяло в работно време и със служебна камера, реквизит и т.н. - всичко необходимо за целта.

Сюжетът -  в  Оренбургското министерство на горското и ловно стопанство добре си живеят. Пиене, ядене, карти - нищо не липсва. Но идва нареждане да се увеличи вътрешният туризъм. И зпочва една подготовка - от ходене в кръг до духова музика. Получава се и събщение за зачестили случай на космати човекоподобни зверове, които нападат хора в горския фонд. С писмото с гриф "Спешно" се изисква да се осигури отловяването и очовечаването им.

И ето, пристига чудна компания красавици, да вдигат вътрешния туризъм. В ролите - уволенените вече зам.министри. Заповедта е да им се организира всичко. Всичко! - и лов, и баня, и местен колорит.

Тука има леко повторение - отново сцени от бита на  Оренбургското министерство на горското и ловно стопанство, но след изпиването на неустановени количества, се пристъпва към излавянето и очовечаването на косматите чудовища, които вършат чудни работи и нападат хора. Следват сцени с див чиновнически стрийптиз, танц на пилон и други.

Шестминутното видео завършва с надпис "Следва продължение".

Продължението дойде - било свикано спешно заседание на регионалното правителство. Губернаторът на Оренбургска област Юрий Берг уволнил министър Виктор Тонких и тримата му заместници, които участват във видеото. За съжаление, няма информация дали са дали и ли какви са били техните обяснения за причините да заснемат скандалното видео  Но то съдържа определено послание.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини