Кола блъсна 6-годишно момче, което офейка след катастрофата

6-годишно момче пострада при катастрофа на булевард „Васил Левски“ в Хасково. Инцидентът е станал около 10 часа в събота, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Момчето е блъснато от лек автомобил Форд Мондео, шофиран от 36-годишна хасковлийка. Водачката не съобразила, че на булеварда има малолетен пешеходец без родителски надзор и го блъснала с предницата на колата си. Детето, което не пресичало по пешеходна пътека, напуснало произшествието и няколко часа по-късно с родителите си посетило МБАЛ-Хасково. Лекарите установили, че е с хематом на главата, контузия на дясно бедро и кръвонасядане на ляво бедро. След прегледа е освободено за домашно лечение. Съставени са актове.

Отнето предимство е причина за друга катастрофа на кръстовището между булевардите „Съединение“ и „Васил Левски“ в Хасково. Инцидентът станал между лек автомобил БМВ, шофиран от 31-годишен жител на пловдивското село Розино, който отнел предимството на движещ се по булевард „Съединение“ лек автомобил Фолксваген, шофиран от 41-годишен симеоновградчанин. От удара пострадала возещата се на предната седалка във Фолксвагена 41-годишна жена от Симеоновград, която е с контузия на дясна ръка.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ка
    КАК МОЖЕ
    29 -4
    16:07, 23 окт 2017
    Как може да пишете , че "водачката не е съобразила"- по-скоро човечето се е стрелнало на място , където никой не очаква .
    Пак ли не можем да наречем нещата с истинските им имена- безпризорно циганЕ , претичващо през булеварда , на което родителите ц***** не са обяснили къде е пешеходната пътека и за какво служи тя и сега някоя женица без вина излезна виновна ....
Последни новини