Андреа и Кости щурмуват МТВ с албум на английски

Триото "Сахара", което вече завладява меломаните в цял свят с хитови парчета, носи гореща българска следа.

Звездата на Пайнер Андреа поднесе поредна изненада на феновете си, като заедно с Кости тайно подготви музикален проект на английски и с рапирането на ямаеца Ленъкс Браун - Бупи (нашумял в Холивуд като дубльор на Уесли Снайпс) излязоха на световния пазар като група "Сахара".

Първото им английско парче, по чиято българска версия "Избирам теб" феновете вече полудяха, се нарича "Tialle". Андреа вече засне клипа с версии на двата езика, а премиерата му ще до броени дни.

Дует №1 на годината до броени дни влиза в студио, за да запише първия си албум с парчета на английски език.

Със старта на новия проект, който ще даде сериозна и дълго чакана заявка за пробив на български изпълнител на световната музикална сцена, Кости стана официален продуцент на Андреа извън границите на страната.

Междувременно изпълнителката на хита "Само мой" усилено подготвя и нови български песни. В началото на лятото ще е готов и вторият й самостоятелен албум.

Една от най-хитовите ни певици готви изненада и за годишната церемония на сп. "Нов фолк". Само тя и Азис имат по шест номинации. Андреа попадна в следните престижни категории:

Оригинално сценично присъствие

Вокална Формация на годината - Дует с Кости

Дебютен Албум на годината - "Огън в кръвта"

Най-прогресиращ млад изпълнител

Дуетна песен на годината - "Само мой"

Видеоклип на годината - "Само мой"
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини