2000 безплатни билети за концерта на Depeche Mode

2000 души ще имат възможността да спечелят билети за концерта на Depeche Mode, който ще се проведе на 18 май 2009 г. на Националния стадион "Васил Левски" в София като част от фестивала TUBORG Green Fest 09.

Под капачките на Tuborg от 330 мл, 500 мл и мултипак 6x330 мл. има символи "TUBORG GreenFest 09 ticket" за награда билет за концерта на Depeche Mode и "DEPECHE MODE new CD" за награда новото музикално CD на Depeche Mode, което излиза на 20 април 2009 г. от Mute Records (Animato Music).

Промоцията на TUBORG ще продължи до деня на концерта, който в България се организира от София Мюзик Ентърпрайзис.

След откриване на печеливш символ е необходимо участникът да се обади на потребителската линия на Карлсберг България на тел. 0800 11 500 и да остави своите координати (три имена, година на раждане, точен адрес, номер на мобилен телефон и e-mail). Спечелената награда ще бъде доставена на печелившите с куриер.

При регистрация на сайта tuborg.bg, TUBORG ще раздаде още 20 комплекта iPOD nano 8GB и JBL On Stage. Тегленето на печелившите ще се проведе от 10 март до 18 май, всеки петък, на случаен принцип чрез предварително заложен софтуер, който ще изтегли печелившите имена, както следва: на 13, 20 и 27 март; 3, 10, 17 и 24 април; 1, 8 и 15 май 2009 г. по 2 имена от всички регистрирали се.

Настоящият концерт е втори за Дейв Гахан, Флеч и Мартин Гор в България. Шоуто в София е част от световното турне на групата Tour of the Universe и у нас се провежда в рамките на мащабния TUBORG Green Fest 09, който включва и концертните дати на групата в Белград и Загреб.

Преди ню уейв кралете на сцената ще се качат британците от Лейдитрон, които ще съпровождат Depeche Mode и на трите концерта в рамките на TUBORG Green Fest 09 - София, Белград и Загреб. Преди концерта за настроението на феновете ще се погрижи DJ MО.

В началото на седмицата, групата разкри обложката на новия си албул "Sounds of the Universe". Освен стандартната версия на албума, бандата съобщи, че той ще излезе и в специално издание, включващо CD/DVD плюс луксозен бокс сет, в който ще има ексклузивен бонус материал:

- Три CDs, съдържащи албума, бонус парчета и ремикси, както и 14 ексклузивни демота - за първи път в кариерата наr Depeche Mode.
- DVD с три филма: Making The Universe, документален филм зад кулисите на записите на албума, Usual Thing, Try And Get The Question In The Answer (разговори на бандата около записите, прекъсвани с кадри от личните архиви на момчетата) и Sounds Of The Universe (късометражка за всяка песен от албума с бандата). DVD-то ще включва още видеото на първия сингъл "Wrong" (с режисьор Патрик Дотърсs), плюс четири песни, заснети на живо в студиото през декември 2008 г., както и версия на албума, миксирана в DTS 5.1 съраунд.
- 2 книги с твърди корици и от по 84 страници, едната с текстове на всички песни от Sounds Of The Universe в компанията на екзклузивни фотографии от Антон Корбин. Втората книга ще съдържа ексклузивни спонтанни и нестудийни кадри от Даниел Милър, Бен Хилиър,Люк Смит и Ферг Петеркин.

Билети за голямото събитие все още могат да бъдат закупени на цени от 40, 45, 55 и 65 лева от билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна и онлайн на ticketpro.bg.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини