Стоичков отряза дъщеря си за сватба

Михаела и нападателят на Барселона Виктор Васкес Солсона искат да се вземат, мама Марияна е "за", но Камата не ще и да чуе Христо Стоичков е отказал категорично голямата му щерка Михаела да се жени, научи БЛИЦ. 18-годишното момиче е влюбено до уши в младия нападател на Барселона Виктор Васкес Солсона.

Връзката им датира от лятото, а през декември беше разкрита от испанските медии. Преди десетина дни Михаела намекнала пред татко си, че двамата с Виктор искат да сключат брак.

Съпругата на Камата – Марияна, нямало нищо против и посрещнала с радост новината. Ицо обаче не искал и да чуе за сватба. "Още си малка. Животът е пред теб. И на това ще му дойде времето", отсякъл строгият татко.

Той нямал нищо против връзката на голямата си дъщеря с младата надежда на Барселона, но бил повече от категоричен, че е рано за сватба.

Междувременно се разбра, че Стоичков няма да поема националния отбор на Катар. Ицо обаче ще посети арабската страна и нейната столица Доха, където ще остане близо един месец. Неговата визита ще бъде свързана с изнасянето на треньорски лекции. Камата ще бъде придружаван от двама представители на Барселона, тъй като каталунският клуб е сключил договор за сътрудничество с катарската футболна федерация.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини