Китайка продава живота си в интернет

След година, в която бизнесът й я разори и нейни приятели се разведоха, 26-годишната китайка Чън Сяо не се е колебала дълго какво трябва да направи със себе си, съобщи в. "Дейли телеграф".

Тя решила да остави съдбата си изцяло в ръцете на ползвателите на популярен китайски сайт. Първоначално Чън се съобразявала с внушенията им, като не вземала пари за това, но впоследствие по препоръка на ползвателите на сайта започнала да взима малки суми, за да изпълни някои задачи, поискани от нея.

За месец и половина жената придружила мъж на раждането на детето му, събрала скрийнсейвъри с изображения на Великата китайска стена, похапнала с бедняк и представила онлайн свои снимки с благопожелания към любовници, роднини и приятели на клиентите си.

Така тя събрала 300 британски лири, които са значителен доход в днешен Китай. Мисленето за себе си ми докара главоболие и си казах защо да не оставя това в ръцете на други хора, заяви Сяо, похапвайки ягодов сладолед в заведение "Старбъкс" в центъра на Пекин. Сега настроението ми е съвсем различно, допълни тя.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини