Депресия повали Александър Томов, лекар му изписва успокоителни

Пената говори по телефона с Митко Рангелов и Пелето, предлагат му чуждестранен футболист, подвизавал се в английската Висша лига Александър Томов е с разклатено здраве в последните няколко дни, съобщиха източници, близки до председателя на Надзорния съвет на ЦСКА. Поради тази причина той не се е явил на пресконференцията днес. Веднага след нейния край се заговори, че Томов е получил забрана от новите босове на "Титан" да дава често изявления пред медиите. По-късно обаче изтече информацията, че Томов имал проблеми с нервите – изпаднал в депресия и е посетил столичен невролог, който е назначил медикаментозно лечение с успокоителни.
Казват, че Томов получил сигнали, че най-късно до края на януари ще застане на подсъдимата скамейка заради двете обвинения, които получи от Прокуратурата.
Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев пък е провел днес следобед телефонни разговори с двамата българи в Енерги (Котбус) Димитър Рангелов и Станислав Ангелов-Пелето. Те попадат в неговия зимен трансферен списък. След края на днешната пресконференция Пената призна, че не е изключено българин, подвизаващ се в Германия, да облекат червената фланелка. Стратега се е чул с Митко и с Пелето малко след като "армейците" са пристигнали за лагера в Банско. Вчера преди обяд той е получил видеозаписи на футболист, който преди две години е играл в тим от английската Висша лига. Става въпрос за футболист, подвизаващ се успешно както в ролята на нападател, така и на градивен халф./

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини