Роналдо потроши Ферари за 150 000 паунда

Звездата на европейския и световен клубен шампион по футбол Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, се отърва невредим от автомобилна катастрофа, причинена от самия него.
Съотборникът на Димитър Бербатов ударил Ферарито си в мантинела в тунел близо до летището в Манчестър. Инцидентът се е случил в 10,20 часа тази сутрин, когато Рони пътувал към тренировъчната база на Юнайтед "Карлингтън".
Снимки на свидетели показаха напълно потрошената предница на спортния автомобил, който струва 150 000 паунда. Метални остатъци от нея, включително лявата гума, бяха разпръснати по двете платна на улицата.
Други засегнати автомобили няма, въпреки че според очевидци стражът на отбора Едвин ван дер Саар е пътувал с личното си Бентли точно зад Роналдо.
Очевидец на инцидента Джоди Ломакс разкри пред "Би Би Си": "Ферарито се разби точно в стената и изведнъж отвътре излезе Роналдо. Аз много изненадан. Все пак той излезе през дясната врата и започна да ходи, показвайки че е добре. Очевидно не очаквах да видя днес как се разбива Ферари и от него излиза Роналдо".
Говорителят на Юнайтед допълни: "Днес той бе въвлечен в инцидент, но няма други коли в него. Той е добре и тренира нормално със съотборниците си сутринта".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини