Очаквайте революция, заяви режисьорът на "Terminator Salvation"

Новият филм за Терминатор ще съживи поредицата", заяви режисьорът Мак Джи в Лонден пред журналисти след като показа малка част от заснетия материал. "Специалните ефекти са едно ниво над всичко, което сте виждали".

Официалната премиера на "Teminator Salvation" е насрочена за 22 май следващата година. Действието се развива през 2018 и описва "мръсно, мрачно и трудно бъдеще" в което оцелелите след ядрена катастрофа хора са преследвани от роботи.

Крисчън Бейл е в ролята на Джон Конър, водач на съпротивата срещу механичната армия. "Когато се присъедини към нас, бях убеден, че ще направим специален филм."

Мак Джи отказа да отрече или потвърди слуховете, че Арнолд Шварценегер ще има малка роля във филма. "Мога да ви кажа само, че T-800 има голяма роля", заяви режисьорът визирайки модела на първия Терминатор, "но ми е забранено да казвам повече. Дайте воля на въображението си."

"Историята няма да се върти само около роботите. Те са важни, но това не е е Transformers. Имаме сюжет за още два филма и спокойно може да оформим втора трилогия."

Мак Джи е на 40 години и филмографията му досега включва "Ангелите на Чарли" и "Ние сме Маршъл".
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини