Л като Любов

Новият безценен аромат от Ralph Lauren: "Love" ще се появи в Италия. Парфюмът от луксозен клас е заключен в ръчно изработен флакон с форма на сърце.

В цветния аромат изпъква символът на любовта - розата, която е българска. Също така китайска магнолия, капки златист амбър, сандалово дърво и масло от корените на гладиол.
"Този аромат ми е много скъп. Love, любов - това е най-хубавото чувство в живота, което не може да се сравни с нищо друго"- казва американският дизайнер.

Както е видно от снимката, Ралф Лорън не се е колебал при избора на форма за флакона - сърце. Защото сърцето е универсален символ на любовта.

Парфюмът ще се появи в Милано през октомври: в парфюмерийния магазин "Mazzolari" в Galerie San Babila 4, и в бутика на Ralph Lauren на via Montenapoleone.

Ароматът ще бъде пуснат в три версии:
- LOVE, Ralph Lauren - Eau de Parfum: Стъклен ръчно изработен флакон, спрей

- LOVE, Ralph Lauren - Crystal Parfum: Флакон, който може да бъде напълнен отново, покрит със златна капачка украсена с кристал. Външната опаковка на шишето е от бял лен и златен надпис "love" и релефен печат Ralph Lauren.

- LOVE, Ralph Lauren Amethyst - Luxury Edition Parfum: най-ценната и скъпа версия! Сърцевидното флаконче е със 24-каратова златна капачка с аметист. Всеки от скъпоценните камъни е бил шлифован ръчно. На шишенцата има подпис на Лорън от злато. Цената му е 2 200 евро.

Източник: bgvesti.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини