Скандинавски бог-отмъстител със собствен сериал

Компанията "Марвел" съобщи, че ще създаде анимационен сериал за Тор (Thore) - герой на серия от комикси от 1996 година. Според Hollywood Reporter ще бъдат продуцирани 26 половинчасови серии за приключенията на един от "отмъстителите" (The Avengers). Анимационните истории ще имат премиера в края на 2010 година, след като "Марвел" пуснат по екраните пълнометражен филм за Тор.

Президентът на "Марвел" - Ерик Ролман, заяви, че в плановете им влиза заснемането на анимационни сериали за всеки герой от "отмъстителите". В момента се работи по "Отмъститетлите : най-силните герои на Земята", който ще се появи през 2011 година след премиерата на "Капитан Америка : Първият отмъстител".

Прототип на персонажа от новият анимационен сериал естествено е главното божество от скандинавската митология - Тор.В филмчетата той ще защитава небесният дом на боговете - Асгард от жестоките орди на крилати чудовища и злобни великани. В сериите ще се появяват и други герои от комикса като Balder the Brave (Балдър Смелият), Warriors Three (Тримата войни) и лошият брат Локи.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини