Бонд срещу Бонд

Британският актьор Роджър Мур, който изигра Джеймс Бонд в седем филма от 1972 до 1985 година, заяви че новите приключения на агент 007 са прекалено жестоки и за съжаление това се нрави на зрителите. Според 81-годишният актьор, дори последният му филм за Джеймс Бонд - "A View To A Kill", вече е бил необичайно кървав, пише The Telegraph.

Това изявление Мур направи след британската премиера на 22-рият филм за агент 007 - "Quantum of Solace". Той призна, че все още не е гледал новата част, но вярва в успеха й в Северна Америка. Според Мур, Даниел Крейг се справя отлично с ролята и лицето му вече е запомнено като това на Бонд.

Рожър Мур публикува наскоро мемоарната си книга "My Word is My Bond". В нея актьорът споделя страха си от огнестрелни оръжия, след като в детството си прострелва свой приятел в крака.В книгата му има и доста анекдоти, свързани с Холивуд и звездите, с които е работил като Вивиан Ли и Лана Търнър.Разказва и за скарването си с Грейс Джоунс по време на снимките на "A View to a Kill", когато издърпал кабела на стероуредбата и запратил стол в стената, защото тя слушала твърде силно рок музика.

В интервю за агенция Ройтерс актьорът споделя :"Исках да бъда запомнен като един велик Лир или Хамлет. Това обаче не се случи, но съм напълно доволен, че изиграх Бонд". Още по темата на : http://www.reuters.com/article/entertainmentNews/idUSTRE4AA63P20081111
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини