Очите не бил в съзнание, изкуствено седиран е

Димитър Желязков е седиран, за да може процедурите, които са животоспасяващи, да се извършват по-лесно. Той изкуствено се поддържа в безсъзнание, обясниха лекари от бургаската болница.

Очите е в това състояние от няколко дни и няма как да е идвал в съзнание, опровергаха плъзналите слухове от МБАЛ Бургас.

Състоянието на несебърския бос остава критично, но кръвоизливите били овладяни. 

До събота положението на тежко ранения Желязков беше драматично и той се влошаваше с часове. След петте огнестрелни рани, които той получи, и двете тежки операции, Очите отключи тежък ДИК синдром с масирани и непрестанни кръвоизливи.

Ден след инцидента бъбреците му отказаха да функционират и всички очакваха да се случи най-лошото. Очите обаче има подобрение и шанс да се оправи.

Вчера лекарите са успели да се справят с най-тежкия проблем и са спрели кръвоизлива. Смятат, че до 48 часа ще могат да му направят още една операция. Той продължава да бъде в медикаментозна кома и на изкуствено дишане. До момента са му влети над 100 банки кръв, а лечението му надхвърля сумата от 200 бона, твърдят запознати.

След престрелката към Бургас пътуваха лекари от София и Стара Загора, за да се борят за живота на Митьо Очите.

Митьо Очите бе прострелян при сблъсък между негови хора и друга групировка в заведение в Слънчев бряг. При стрелбата загина един от гардовете на Желязков.

От полицията обявиха престрелката за спонтанна, причинена от битов повод. Неофициално се появиха версии от спор за паркомясто, до опит за влияние в бизнеса с такситата в курорта, през разпределяне на парите от бежанските потоци в страната до нарковойна.

 

Източник: http://www.dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    D
    d
    6 0
    21:37, 12 юни 2016
    Здравната каса ще платили 200 те БОНА а дънакоплатеца ще пие студена бургаска вода от която зъбите жълтеят
Последни новини