Детски футболен турнир "CHAMPION of CHAMPIONS" 2016 събира млади таланти в Златоград

За трета поредна година Златоград ще бъде домакин на Международен детски турнир по футбол "CHAMPION of CHAMPIONS" 2016, който ще се проведе от 28 юни до 3 юли 2016 г на стадион „Златоград”.
В Турнира ще вземат участие деца, родени през 2004, 2005 и 2006 година от 10 отбора - ФК Nestos Chrysoupoli F.C. (Република Гърция), ФК „Родопа“ Смолян, ФК „Родопи“ Момчилград, ФК „Локомотив” София, ФК „Звездичка" Бургас, ФК „Суперстарс“ Пловдив, ФК „ДИТ“ София, ФК „Локомотив“ Дряново, ФК „Златоград“, ФК „Арда“ Кърджали, ФК „Несебър“ Несебър. Тази година част от мачовете ще се играят на специално осветление на новия и модерен стадион в града.
Турнирът ще бъде открит от треньор номер 1 на България - Димитър Пенев, очакват се множество официални гости, депутати, кметове и известни личности от света на спорта и хора на изкуството.
От тази година Детският Турнир "CHAMPION of CHAMPIONS" е отбелязан в календарите на три от най-големите футболни школи в света на футбола- Милан, Ювентус, Фиорентина и Цървена Звезда, като турнирът ще бъде наблюдаван от специалисти от тези три гранда.
Детският международен турнир по футбол "CHAMPION of CHAMPIONS" - Златоград е основен кандидат за организирането на първия в Европа Камп на Детската Академия на Шампиона на Италия - "Ювентус4.
Организатори на турнира са Община Златоград, под патронажа на кмета на Общината Мирослав Янчев, със съдействието на агенции за спортен маркетинг Ремисол и Revolution-NB.
Организаторите на Турнира ще изненадат гостите със специален тур из Стария град,  за да ги запознаят с уникалната архитектура, занаяти и история на Златоград, а децата ще има много награди, игри и развлечения.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини