Марадона удари рамо на Бербатов и компания

Легендарният Диего Марадона надъха Димитър Бербатов и останалите „червени дяволи" за дербито с Арсенал. Както е известно, той бе утвърден за селекционер на Аржентина тази седмица и веднага започна да инспектира националите и вчера посети тренировъчната база на европейския клубен шампион.

Марадона разговаря с аржентинския национал Карлос Тевес, а след това подари на капитана Рио Фърдинанд подписана фланелка от световното в Мексико през 1986 година по случай 30-ия рожден ден на бранителя, пише Меридиан Мач.
„Ние бяхме като ученици, които са наобиколили футболна звезда, дошла в училището. Той дойде и ни гледа как тренираме. Нашият наставник сър Алекс Фъргюсън дори нарочно ни натовари повече, за да впечатли Марадона. Надявам се, че като се прибере в Аржентина, ще каже, че в Юнайтед е видял един велик играч - Рио Фърдинанд", пошегува се Рио Фърдинанд.

„Диего дойде и се срещна с нашите играчи, всички бяха доволни. Винаги има спорове кой е най-добрият футболист за всички времена, но когато става въпрос за тримата най-велики, Марадона е сред тях", каза пък сър Алекс Фъргюсън.

Източник: news24.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини