Проблемите на милионерските съпруги

Милионерите са все повече и това означава, че мечтите на повече жени ще се сбъднат. В сайтовете за запознанства например отдавна съществува категорията „доход". Богаташите могат да не са принцове със синя кръв и на бели коне, но със сигурност имат поне няколко спортни коли в гаражите си и къща, която прилича на дворец.
Диамантите вече не са проблем, а желанията ви могат да се изпълнят още преди да сте ги изрекла, но заедно с тях се появяват и някои неподозирани трудности.

1.На лов за нови играчки
Той ще ви обсипе с подаръци. Вашият престиж, вашата слава, вашата нова кола ще бъдат с вас докато обикаляте луксозните бутици. Той е готов да плати всичко и (което е най-приятното) е свикнал с това.
Дали осъзнавате, че той е купил и вас? Той знае своята сила и възможностите си. Но в определен момент може да му се прииска нова играчка – в повечето случаи богатите мъже намират край себе си ярки и незабравими жени, които са отзивчиви и безспорно чаровни.

2.Властолюбив и в семейството
Той е напорист, силен мъж, който постига целите си. Неговата непреклонност често преминава в безскрупулност и дори грубост. Той се е научил да премахва противниците си или да ги подчинява. С времето тези качества са станали част от него. Дали този характер ще се отрази и на неговото семейство?
Например в семействата на военните има определени правила и всичко се случва според тях. В семействата на психолозите се случва често вътрешният ви свят да е най-желаната цел.
Богатите са свикнали да управляват. Всеки неуспех ще води до напрежение, чийто отдушник обикновено са най-близките, дори и пред външни лица отношенията да изглеждат идеални. Това е причината много от жените на милионерите да имат крехка психика и лесно да изпадат в депресии.

3.Ограничения в общуването
Богатият човек винаги има врагове, които най-често се стремят към неговото богатство. Това означава, че въпросът с безопасността е от особено значение, тъй като на „семейството" може да се погледне като на „уязвимо място".
Това е причина общественият ви живот и този на вашите деца да е ограничен. Интересите на вашия съпруг да ограничават вашите, а той не винаги е готов да ви позволи да имате по-голяма роля в делата си. Тази атмосфера на потайност и отдалеченост от света е причина много от жените на милионерите да повехнат от нещастие.

4.Упоритост и настойчивост
Това са още някои от неговите качества, които могат да са придобили твърде голямо значение. Да разубедите такъв мъж е почти невъзможно, тъй като ще държи на своето докрай.

5.От принц в просяк
Той рискува много и печели много. Но възможно ли е да се предвидят обратите на съдбата? Дали рисковете са оправдани? Дали не го заплашва крах? Дали напрежението не руши онези съкровени и топли човешки черти, които правят човека приятен? В един момент той може да е всесилен и да е уверено стъпил до вас, в друг момент той може да е доведен до просешка тояга.

6.Внимание: работата се отразява на сексуалния живот
Работейки през всеки възможен миг, бизнесменът може да няма никакво желание, възможност (а също и сили) за забавления. Дали сте достатъчно силна за да не ви тежи това отсъствие и тази липса на внимание?
По голямата отдаденост на работата се отразява на секса. Силният (понякога груб) характер води до предпочитането на секс без експерименти, без въображение. Понякога дори насилието и жестокостта могат да имат за него възбуждащ ефект, като в повечето случаи той ще иска да бъде доминиран. За него до голяма степен ще остане непонятно ако се чувствате неудовлетворена – та нали той плаща и прави всичко за да ви угоди.

7.Алчността и скъперничеството могат да се засилят
Често жената си мисли, че парите на съпруга й са и нейни. На практика обаче не се получава така. Розите и вечерите са „дежурни", но за останалите покупки е необходима молба. А вашето завоевание може да реши, че „всичко закупено му принадлежи". Той организира своите покупки и продажби с вещината на търговец. Той следи вие да сте добре обута и облечена, но да се съобразявате с неговата воля. Жената се стреми да се похвали на своите приятелки с всяка от своите придобивки, а в действителност те са измолени от покровителя й. Много от покупките мъжът може да сметне за „прищявки" и да вземе само онези, които смята за необходими. Ако жената има възможност да работи, то тя е в състояние с по-голяма лекота да удовлетворява нуждите си и скъперничеството на нейния мъж няма да й се отрази. Когато обаче той пожелае да вземе контрола над нея, то „общите" средства могат да се окажат в неговата сметка.

8.Алкохолът
Богатият често си почива в луксозни курорти, барове, ресторанти, нощни клубове. Верен спътник са изисканите и скъпи питиета – понякога той просто започва да зависи от тях.

9.Комплиментите
След „победата", след „завоюването" на жената милионерът забравя какво е това възхищение и обожание. Достатъчно му е да я управлява, а пренебрежението му често я обижда и наранява, дори в момент, в който има много други проблеми за разрешаване. Отново се вижда и трудността да се приеме чуждата гледна точка (още по-голяма трудност е тя да се разбере). Заедно с него няма да ви е лесно да се почувствате Жена, което неволно води до любовни връзки с градинари, шофьори и прислужници. Те умеят да правят комплименти, а въображението им е способно да начертае възможно най-бляскаво бъдеще.

10.Отегчението
Още една страна на пренебрежението към съпругата е това, че тя има нужда от все повече подаръци, които да компенсират липсата на внимание. Постепенно все по-малко неща успяват да се превърнат в истинска и радостна изненада. Ежедневието започва да губи своя блясък, а преоткриването на по-малките радости е път, който малко жени успяват да извървят. Те не получават даром своето щастие, но много от тях започват да се питат дали не е по-добре да си намерят мъж с обикновена заплата. Разбира се това се отнася само за някои, тъй като има достатъчно примери за жени, които са не само щастливи, а и са опора в начинанията на милионера до себе си.
Източник: millionaire.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини