Audi R8 тръгва и по вода

Любителите на Audi и водните спортове със сигурност скоро ще имат повод за радост. Ексцентричната инженерна фирма Vizualtech и дизайнерът Bo Zolland наскоро обявиха своята концепция за катамаран, който повтаря мощта и секси излъчването на един от уникалните модели на Audi-R8.

Швейцарците от дизайнерската фирма предлагат уникален концепт, който скоро ще стане притежание на клиент от Дубай, а при проявен интерес може да бъде пуснат и в по-масово производство.

Biocat R8, каквото всъщност е името на катамарана, развива скорост от 110 морски мили в час (около 160-175 км/ч), благодарение на двата V10 дизелови двигателя с по 320 конски сили.

На почитателите на Audi със сигурност ще им хареса комбинацията от новите технологии на вода, а катамаранът ще се продава и в цветовете, запазена марка на компанията, което още веднъж ще усили приликите между двете невероятни машини.

Дългата 8.8 метра яхта ще има отварящите се нагоре врати. Дори неспециалистът може лесно да открие в задната част R8 почти едно към едно. Двигателят ще е на обичайното място под задния капак, а в интериора има дори огледало за обратно виждане.

Източник: bgvesti.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини