Звездите и техните ексцентрични приумици

Някои филмови звезди и музикантимогат да се похвалят и с нюха си на добри бизнесмени. Повечето от тях продават парфюми, козметика, модни облека, но има няколко звезди които продават необичайни и ексцентрични стоки.

Ковчегът на Kiss
Една от най- известните групи на света реши, че като всички особи със звезден статут ще трябва да създадат нещо с марката Kiss и го направиха. Продуктът, който предлагат е ковчег и носи името Kiss Kasket. Това е луксозен ковчег с охладител за бира по пътя към отвъдното, както и снимки и постери на звездите от бандата. Цената му е 4 000 долара, но пък феновете остават фенове и след смъртта.

Ликьорът на Дани де Вито
Гениалният актьор с италианско-американска кръв направи гаф като се появи пиян в телевизионно вечерно шоу. Но като истински бизнесмен той веднага надуши, че това би могло да бъде и един чудесен PR трик. През следващата година Де Вито създаде свой бренд италиански лимонен ликьор. Напитката му се радва на завиден успех, а бутилката е близо 30 долара.

Металният детектор на басиста на Ролинг Стоунс
Един от най-известните басисти в света се нарича Бил Уайман. След напускането му на Ролинг Стоунс, той се отдава на други камъни-тези в археологическите разкопки. Уайман създава детектор за метал, а в инструкциите пише как именно чрез него басистът е открил средновековни златни монети. Днес екзотичният продукт на звездата е търсена стока сред златотърсачи и археолози.

Вибратор на Дюран Дюран
Китаристът на Дюран Дюран си направи собствен сайт, в който най-спокойно циркулираха всякакви порно клипчета. След като разбра, че това се радва на успех, той просто реши да рязвие бизнеса си и създаде вибратора Rock Rod. До 2004 година продуктът се продаваше на страниците на сайта му със завиден успех. Естествено, поради нецензурното си съдържание сайта бе спрян, а бизнеса на члена на Дюран Дюран прекъснат, но все пак това остава най-ексцентричната стока, предлагана от звезда.

Термояке за кучета от Барбара Стрейзънд
Никой не е очаквал, че певицата с най-романтичния глас ще пусне на пазара термодрехи за кучета. Дрехите са с качулка, място за каишка и дори джобчета, където кучетата да поставят бисквитките си! Всичко това с надпис Барбара Стрейзънд на гърдите на домашния ви любимец!

Енергийната напитка на Стивън Сегал
Позалязващата екшън звезда Стивън Сегал, който се вихреше и у нас има ново начинание -производство на енергийна напитка. Тя се нарича Lightning Bolt и според него е уникална, тъй като съдържала само естествени съставки и тибетски плодове. Засега не е ясно дали напитката му ще има успех.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини