Защитник на Астън Вила за Литекс: ще са толкова трудни...

Защитникът на Астън Вила - Къртис Дейвис, заяви, че отборът от Бирмингам се отнася по еднакъв начин към Литекс, както и към Манчестър Юнайтед, Барселона или Интер. Според бранителя двубоите срещу "оранжевите" ще са толкова трудни, колкото и с най-силните тимове в Европа.

"Вече се настройвам за мача и предполагам, че можете да го наречете като старт на турнира. Двубоят ще бъде интересен, защото Литекс е непознат отбор. Не ги познаваме добре както Манчестър Юнайтед или Барселона. Хората казват, че да играеш срещу малък отбор е по-добре отколкото срещу голям, но понякога е по-лошо. Когато играеш срещу Тиери Анри или Кристиано Роналдо, знаеш какво да очакваш. Когато се изправиш срещу непознати футболисти, може би ще бъде по-трудно. Трябва да подходим професионално, концентирано и резултатът ще дойде", заяви Дейвис. Според бранителя Астън Вила може да стигне далеч в турнира след този труден двубой.

"Не сме си поставили някакви конкретни цели, но искаме да стигнем възможно най-далеч. Вярваме, че можем да го постигнем. Ако имаме късмет при жребия и избегнем най-силните в турнира, шансовете ни са напълно реални", каза още Къртис Дейвис.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини