Астън Вила кацнаха, 5 хиляди билета продадени

Сериозен е интересът към мача от турнира за купата на УЕФА между Литекс (Ловеч) и елитния английски клуб Астън Вила.

Около 5 хиляди билети за мача между Литекс и Астън Вила, който е в четвъртък от 17.20 на стадиона в Ловеч, бяха продадени още днес. Ръководството на клуба пусна входните талони в 10.00 часа на касите на стадиона и до този момент по-голямата част вече са разпродадени.

Вече са изкупени скъпите билети за двубоя от цени 15 и 30 лева. Те са за сектор "А" и централната трибуна на стадиона и свършиха още след пускането им в продажба.

Междувременно стана ясно, че старши треньорът на Литекс Станимир Стоилов все още не е решил кой ще заеме мястото в центъра на халфовата линия на оранжевите за двубоя срещу Астън Вила, тъй като титулярнитя дефанзивен полузащитник Алекси Бертен е наказан. Окончателно решение ще се вземе на утрешната тренировка, която е от 11.00 ч. в Ловеч.

Съставът на английския Астън Вила кацна на летище Горна Оряховица.

Тимът от Бирмингам, в който играе българският национал Стилиян Петров, гостува на Литекс в Ловеч за мач от първия редовен кръг на турнира за Купата на УЕФА.

Островитяните се приземиха с половинчасово закъснение.

Играчите на Вила, спортно-техническият щаб, журналистите и феновете, които придружават отбора, бяха подложени на стандартна митническа проверка.

Петров отказа интервюта, но пък се съгласи на снимки с феновете си.

Астън Вила ще се настани в хотел "Президиум Палас" в Ловеч.(БТА)
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини