Камелия разголва душата си в книга

Провокативната попфолк певица Камелия възнамерява да опише живота си в книга, озаглавена "Моята енциклопедия на шоубизнеса". Четивото ще включва интимни моменти от личния живот на изпълнителката от "Пайнер", както и любопитни истории, свързани с родния шоубизнес.


В интревю за списание "Блясък" Камелия споделя, че в предстоящата книга ще разкаже как е успяла да достигне до върха на българската музикална сцена. Певицата ще разкрие случаи, в които е пътувала на стоп, а първата й снимка е била подписана с името на Глория.

Пред изданието изпълнителката на "Огън момиче" казва, че има голямо желание да стане майка. Камелия споделя още, че вече прави опити да забременее.

Наскоро Камелия украси корицата на книгата "Моят живот в Плейбой: мемоарите на един главен редактор", на бившия главен редактор на списание "Playboy" - Георги Неделчев. В творбата си, Неделчев разкри подробности около горещата фотосесия на певицата през януари 2006 г.

Творбата на Камелия не е първата подобна творческа изява на попфолк изпълнител у нас. През месец март 2006 г. попфолк звездата Азис издаде своята автобиография, озаглавена "Аз, Азис".



Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини