Haskovo.NET с нови възможности - вижте и пробвайте

Beta версията на новите функции на Haskovo.NET е вече онлайн. Демократичната идея всеки да получи право на глас и равен старт намери реализация, поне що се отнася до регистрираните потребители. Досега можехте да пускате обяви, вицове, цитати, сега получавате много повече възможности.

Гордеем се (скромно и в рамките на допустимото) с факта, че Haskovo.NET e собствена разработка, като концепция, програмиране и дизайн. Последната крачка на екипа в това отношение е функциите на сайта да се разширят до социална мрежа, т.е. регистрираните потребители да имат свой адрес в интернет от типа www.haskovo.net/username и възможности, аналогични на YouTube, MySpace и Blog система за постинги. Е, това вече е факт.

Сайтът Haskovo.NET е на 7 години, нo от 3 години акцентира на отразяването на регионалните събития, чрез новини, видео и снимки. То е ясно, че пропускаме някои аспекти от живота, ами давайте, публикувайте! Сега получавате тази възможност. Имате ли новини, или снимки, или видео? Готови ли сте да излезете пред всички със собствена история, визия, кадри?

Можете да ползвате профила си за свои си неща само, като лична колекция. Има опция за показването им.

Според нас обаче най-доброто от всичко това е възможността за комуникация и споделяне. Една източна мъдрост казва: „Ако имаш 3 тайни, едната кажи на непознат, другата сподели с приятел, третата запази за себе си". Горе долу така стои въпросът с нещата, които слагате в профила си – можете да ги оставите само за себе си, да ги направите видими за всички или да ги споделите с приятели.

Ако вече имате регистрация, посетете профила си и пробвайте новите възможности. Каквото и да добавяте – текстове в постингите, албуми със снимки в галерията или видео, или когато пращате съобщения - спазвайте добрия тон и не забравяйте, че тези материали са си ваши. Не допускаме незаконно съдържание, като порнографско, приканващо към насилие или съдържащо насилие, на етническа или религиозна основа. Ако имате въпроси, можете да ги отправите към redactor@haskovo.com или да пратите съобщение на mari_za (haskovo.net/mari_za) или sanata_vopilif (haskovo.net/ sanata_vopilif), след като влезете в Haskovo.NET с потребителското си име и парола.

А, да... Заканили сме се да раздаваме награди редовно. Шанс имат активните, атрактивните и посещавани профили. Подробности – като му дойде времето.

Ето какво ще намерите в профила си след като влезете на http://www.haskovo.net/потребителскоиме Постинги Имате възможност да пишете материали - проза, поезия, новини, измислици - текст, да го илюстрирате с 1 основно и до 3 допълнителни изображения. Задължително е да има заглавие. Галерия
1. Създавате албум. Не забравяйте отметката, с която да определите дали си е само Ваш или да е видим за всички.
2. Качвате си снимките, като е възможен групов upload, до 10 снимки наведнъж
3. Снимките са видими във Вашия профил само. Понеже винаги имаме кой зорко да бди, някои от снимки могат да бъдат показвани и в галерията на haskovo.net, по избор на редактора.

Кошница
1. Пълнейки кошницата, подготвяте списък за следващото действие – местене или слайдшоу.
2. Съдържанието на кошницата (снимки) може да бъде преместено в друг албум или да стане ваше слайд шоу. Впоследствие можете да го изпратите със съобщение на приятели.

Видео
Можете да си качите вашето видео, да създавате плейлисти, да ги редактирате и естествено да известите приятели за това, като им пратите съобщение.

Съобщения
Пращате и получавате съобщения до други регистрирани потребители на Haskovo.NET. Можете да забраните съобщенията от определен потребител, или въобще.

Приятели
За да добавите някого към списъка на приятелите си, трябва да го поканите. За това е бутонът „добави ме" под аватара на профила. Поканеният може да одобри или не поканата. В случай, че приеме, аватарът му ще се появи във Вашия списък.

Това е Beta версия, рапортувайте за бъгове, ако забележите. Предварително благодарим!
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини