И Парис Хилтън – кандидат за президент

В сайта funnyordie.com се появи видеоклип, в който Парис Хилтън накратко представя основните пунктове в своята „предизборна програма" като кандидат за президент на САЩ.
Филмчето е своеобразен отговор на актрисата на предизборния клип „Знаменитости" на Джон Маккейн, където я сравнява с Барак Обама.
Парис позира пред камерата по бански костюм и нарича Маккейн „беловлас старец", на когото благодари, че я е включил в предизборния си клип като по този начин й е оказал своята поддръжка.

След това Хилтън излага своите възгледи относно политиката на САЩ в областта на енергетиката, като предлага обединяването на някои от пунктовете в програмите на Обама и Маккейн, създавайки своя програма-„хибрид", която ще позволи на САЩ да постигне енергийна независимост и да осигури нови работни места.

За свой вице-президент Хилтън предлага певицата – Риана, а ако победи в изборите смята да преобядиса Белия дом в розово.

Видеото „Знаменитости" се появи преди седмица в интернет пуснато от предизборния щаб на Маккейн. В него кандидатът за президент поставя Барак Обама редом с Парис Хилтън и Бритни Спиърс. Филмчето предизвика недоволството на Парис Хилтън и семейството й, които поддържат републиканците.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини