Мария Бакалова и Парис Хилтън - първи приятелки

Раздаването на Оскарите може да сложи край на тазгодишния сезон на наградите, но за Мария Бакалова церемонията бе като бойно кръщение в Холивуд и светските среди.

Освен че бе лично приветствана от самия Брад Пит, 24-годишната актриса се оказа рамо до рамо с някои от най-големите лица на кино индустрията. А дни след бляскавото събитие разбираме и как точно е завършила вечерта.

В профила си в Instagram Бакалова сподели кратко видео, публикувано в профила на Парис Хилтън. В него се вижда как двете демонстрират колко са си близки, а хотелиерската наследница поздравява своята "красива приятелка" за номинацията за Оскар и й казва, че изглежда зашеметяващо.

Двете дами пристигат заедно, хванати за ръка, на партито в Sunset Towers хотел след Оскарите. На излизане отново са уловени от папараците заедно, а Хилтън дори скандира името на българката.

Партито е далеч от обективите на медиите, но от снимките, които актрисата сподели, виждаме, че на него са присъствали куп звезди, сред които е била и Риана.

Разбира се, Бакалова привлече погледите не само с новите си звездни приятелства, но и с визията си. За купона тя отново заложи на бяла рокля с блестящи детайли, но този път с по-къса дължина и на ливанския дизайнер Джордж Хобейка.

Със сигурност ни е интересно да разберем повече за приятелството на Бакалова и Хилтън, но засега оставаме само с предположенията, че общото между тях е агентът на българката Кейд Хъдзън, когото също виждаме на снимките им.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    123
    1 0
    16:38, 4 май 2021
    Сега Хилтън ще си има нова играчка и ще я пуска на приятелите си до като и се наситят.
Последни новини