Роман Абрамович купи на Даря Жукова ресторант в Рим

„Прекрасные!" - това възклицание на Даря Жукова било достатъчно, за да получи като подарък от гаджето си Роман Абрамович цял ресторант, писа Монитор.

И то не какъв да е, ами известното като VIP кръчмата на Рим и намиращо се недалеч от прочутия площад „Навона" и замъка „Сант Анджело" заведение „Джулиан кафе". Където двайсет и три годишната красавица била очарована от сервираните й „букатини ал аматричана" - спагети с малък отвор, гарнирани с доматен сос, задушен в него ситно нарязан пържен бекон и сирене пармезан. Ако се вярва на авторитетния всекидневник „Република", то точната цена, заплатена за „Джулиан кафе" от руския мултимилиардер, е 3 милиона и половина евро.

Според италианските медии хубавото рускинче било получило ресторанта като сватбен подарък от Абрамович, който възнамерявал скоро да вдига голяма сватба. И дали за да готви добре на бъдещия си съпруг, или пък за да се изяви като истинската господарка на своя ресторант, но Даря вече залягала яко над готварските книги с рецепти на италиански манджи, които двамата влюбени обожавали страхотно. Разказвайки за поредното изръсване на Роман Абрамович, вестниците на Апенините припомниха, че то е съвсем незначително в сравнение с другата негова голяма „италианска покупка" през това лято.

Става дума за намиращата се на френския Лазурен бряг вила „Леополд" на някогашния президент на ФИАТ Джани Анели. Та за която руският мултимилиардер бил дал 310 милиона евро, но според запознати имотът си заслужавал цената, тъй като само за поддръжката на огромния му парк били нужни 50 градинари.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини