Репортер нападна Устата. Ще се стигне до съд

Вчерашния ден на Устата бе свързан с много емоции - както положителни, така и отрицателни.

В ресторант "Барбадос", един час преди да тръгне новият му клип по музикалните телевизии той го представи на журналистите. В клипа той играе цигански барон, чиято фамилия се готви да ходи на море. Клипът е направен изключително професионално и е в типичния за Устата стил рап съчетан с фолк елементи.

Първата неприятна случка за деня е била при посещението му за интервю в Дарик радио. Нахален репортер от жълто предаване най-брутално му препречил пътя и му задал на просташки каруцарски език въпроси с което вдигнал адреналина му.

Няколко часа по-късно същия този "репортер" причака Устата пред клуб "Ориент 33" в Студентски град и брутално на висок глас напсува певеца, с което предизвика съответната му реакция.

Въпреки негативните емоции Устата като истински професионалист преодоля неприятния инцидент и направи невероятно шоу с участието си в купона на предаването Авнатюра на Радио Романтика.

Домакините бяха организирали няколко игри в които две момчета и две момичета трябваше да целунат за една минута колкото се може повече купонджии в клуба от противоположния пол. Момчетата разбира се, че имаха неоспоримо предимство защото в клуба женската половина определено беше в пъти повече.

След играта Устата разпали страстите с идеята ролята на Софи Маринова в някои от песните да бъде поета от присъстващите жени в клуба.

И тогава настана едно много яко караоке, в което микрофона едва успявяше да се задържи за повече от няколко секунди в ръцете на някоя от желаещите да участват, които буквално нападнаха Устата от всички страни при което сцената стана малка да побере желаещите.

Като капак на всичко се включи и самата Софи Маринова, ама не успя да надделее мераклийките борещи се да заемат мястото й.
Източник: erogance.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини