Oпандизиха Румънеца и Енчев

Румънеца и Енчев бяха задържани и лишени от свобода по сериозно обвинение. Рапърите успяха да избягат от затвора, подкупвайки двама полицаи... За радост на всички, това е само част от сюжета на видеоклипа към най-горещия летен хит "Burn" на дуото с участието на очарователната Мария Илиева.

Преди броени дни Румънеца и Енчев и Мария Илиева заснеха видеоклип. Действието се разви на много нетрадиционно място - снимачна площадка на звездите бе голямо хале в завод "Кремиковци" и кариерите около него.

Под зоркото око на режисьора Ники Нанков, халето бе преобразено на няколко пъти, от запустяла част на затвора тo се превърна в гореща ВИП зала на модерен денс клуб.

След като се измъкват на свобода двамата рапъри отново се превъплъщават в ролята си на лошите момчета, заобиколени, както винаги от красиви жени и скъпи коли.

В тази история една жена, обаче заема по-специално място и това е Мария Илиева. Във видеопродукцията красивата изпълнителка възпламенява рапърите с неустоимия си чар, като сменя две горещи летни визии.

Видеото включва много клубни парти емоции, горещи танци и уникални пироефекти.

За първи път в български видеоклип са заснети и два луксозни хамъри - лимузини с обща дължина 24 метра. За радост на режисьорския екип, хамърите успяха безпроблемно да маневрират на снимачната площадка.

Екип от професионални гримьори, фризьори и стилисти се погрижи за различните визии на изпълнителите, а видеопродукцията бе реализирана със съдействието на фирма "Ecometal Engineering".

Официалната промоция на видеоклипа ще се състои до края на месец юли.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини