Играта Call of Duty 5 вече за четирима

Представители на студиото Treyarch дадоха първите сведения за петата част на екшън-играта Call of Duty, съобщи IGN. Действието в играта Call of Duty : World at War ще се развива отново през Втората световна война. Разработчиците планират сюжет, в който американските морски пехотинци ще се противопоставят на японската армия. Определена част от действието ще включва и нахлуването на Съветската армия в Германия и превземането на Берлин.

Преди време издателство Activision обяви, че петата част на Call of Duty ще бъде за PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox 360, PC, Wii и DS.Слуховете, че играта ще бъде разработена и за конзолите Nintendo не се потвърдиха.

В британското издание Official Xbox Magazine се съобщава, че версията на Сall of Duty 5 за Xbox 360 ще предлага възможност за игра в мрежа за четирима играчи. Геймърите могат да се включат чрез Xbox Live. Не се съобщава дали подобен режим на игра ще бъде разработен и за другите платформи.

В момента на пазара е четвъртата част Call of Duty : Modern Warfare. Според издателите Activisiоn петата част ще бъде пусната в продажба до края на 2009 година.

Call of Duty е екшън игра, събитията в която се развиват през Втората световна война. Изключение прави четвъртата част, в която действието се развива в наши дни. В разработването на играта участие взе и студиото Infinity Ward, което я превърна в най-успешната игра за 2007 година. До сега в света са продадени над 10 милиона копия само на четвъртата част.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини