Ще бъде ли Никълъс Кейдж по-добрият "лош лейтенант"?

Американският актьор Никълъс Кейдж ще участва в нова версия на филма от 1992 г. „Лошият лейтенант". Режисьор на филма ще бъде Вернер Херцог.

В оригиналния филм, ролята на лошият лейтенант бе блестящо изиграна от Харви Кайтел - ню йоркски полицай - затънал в корупция, наркотици и разврат, докато не се заема с изнасилването на една монахиня. Изживявайки личен катарзис той търси опрощение за греховете си в разследването. За ролята си във филма Харви Кайтел печели наградата за най-добър актьор на "International Fantasy Film Award" "Independent Spirit Award".


44-годишният Никълъс Кейдж има зад гърба си сериозна филмография. През 1995 година печели Оскар за ролята си в "Да напуснеш Лас Вегас", както и още 30 награди и 28 номинации на различни филмови асоциации.Познат в България със станалите хитови филми - "Национално съкровище", "Призрачен ездач","Лице назаем", "Скалата","Въздушен конвой" и много други.

Интересен е факта, че Кейдж и Картел си партнират в "Национално съкровище".Имайки предвид, че и двамата са изключително добри и въздействащи актьори, кой ще се окаже по-добър в ролята на "лошият лейтенант" е още рано да се каже.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини