Deep Zone & Balthazar арестувани от щурмуваците на Дарт Вейдър

Българските представители в Конкурса за песен Евровизия 2008 отново стегнаха куфарите. Този път развяха знамето на България в модни лондонски клубове, единият от които съсобственост на Парис Хилтън, съобщиха за БГНЕС от групата.

Deep Zone & Balthazar направиха поредно европейско турне от 24 до 28 април, минаващо през Лисабон и Лондон. Основен момент от тура на формацията в португалската столица Лисабон бе интервю за най-популярното забавно предаване на обществената телевизия RTP „Португалия в сърцето", гледано от над 4 милиона зрители в Португалия и стотици хиляди португалски емигранти по света. Завладени от бийта на DJ, Take Me Away, водещите на развлекателния блок Таня Рибас и Жоао Баяо демонстрираха танцувални умения под ритъма на българското парче в Евровизия. /БГНЕС

Още на 25 април, артистите се качиха на самолета за Лондон, където ги чакаше натоварена програма. Родните ни артисти бяха гости на предварително загряващо парти за Евровизия, където се срещнаха с много фенове на конкурса, дадоха редица интервюта за английски национални телевизионни канали и радио станции, както и за няколко международни интернет сайта. Вечерта Deep Zone & Balthazar се срещнаха и разговаряха с някои от конкурентите си на конкурса, като посетилата вече България Ани Лорак от Украйна, Руслан от Беларус, Морена от Малта и Анди Ейбръхам от Великобритания. Специално интервю беше дадено за esctoday.com – един от топ интернет сайтовете за Евровизия, четен от милиони професионалисти и фенове в Европа и по целия свят.

Интригуваща част от турнето бе и случайна среща на българските артисти с „щурмоваците" на Дарт Вейдър от Междузвездни войни. Deep Zone & Balthazar бяха „арестувани" от фантастичните герои пред модерен лондонски магазин. Българските артисти обаче завихриха бийт-бокс и вокална интерпретация на DJ, Take Me Away, придружени от брейк изпълнение директно на улицата, което накара самите щурмоваци да затанцуват. По-късно музикантите се отправиха към студиото на Аби Роуд, дало старт на легендарните Beatles, където заснеха специална фотосесия на всеизвестната пешеходна пътека пред студиото.

Горещият клуб The Collection в шикозния лондонски квартал Кенсингтън стана сцена на неповторимо парти, на което Deep Zone & Balthazar пуснаха някои от най-популярните си парчета. За радост на гостите, Йоанна изпълни страстни денс хитове с електронен аранжимент и култувото парче DJ, Take Me Away. Публиката избухна, когато вокалистката се появи на дансинга с любимите си жартиери, станали нейна запазена марка. Клубът е съсобственост на наследницата на хотелиерската верига Хилтън, непослушната Парис Хилтън, и често домакинства представянето на новите албуми на редица известни световни артисти.

Последните две спирки от европейското турне на Deep Zone & Balthazar ще са Букурещ и Атина, малко преди откриването на българския фен клуб на Евровизия на 9 май.
БГНЕС
Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини