Ювентус мами Фламини с 4,5 милиона евро на година

Италианският гранд Ювентус продължава с атаката си към Матио Фламини от Арсенал. Интересът на Старата госпожа към халфа е от доста време и сега торинци са готови да изкушат футболиста със заплата от 4,5 милиона на година, ако се съгласи да подпише с тях за 5 сезона.

Сегашният договор на французина с артилеристите изтича през лятото и все още не е подновен. Това прави твърде възможно напускането му и то без трансферна сума. Фламини игра много силно през кампанията, въпреки че милалата година бе обявен за продан и Арсен Венгер бе много доволен.

Сега обаче Ювентус предприема офанзива и се надява на успех. "Това е играч, към когото имаме интерес от известно време. Би било отлично да го вземем, тъй като доста отбори го искат. За да привлечеш шампиони обаче, трябва да удовлетвориш техните амбиции" сподели един от шефовете на Ювентус Жан-Клод Блан пред "Кориере дело Спорт".

24-годишният Фламини пристигна в Арсенал от Марсилия през 2004 година и едва през този сезон успя да се утвърди в титулярния състав. Наскоро мениджърът Венгер сподели, че новият му договор е сред приоритетите на клуба, но офертата на италианците изглежда наистина много добра.
Източник: gol.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини