Стартира регистрацията за „Дни на Майкрософт 2008”

Стартира регистрацията за участие в най-голямата техническа конференция в календара на Майкрософт България за 2008 г. - „Дни на Майкрософт 2008".

Желаещите да участват могат да се регистрират на официалния сайт на събитието msbgregistration.com.

Конференцията се организира за седма поредна година.
Очакват се над 800 участника, сред които ИТ мениджъри и консултанти, мениджъри на проекти, софтуерни инженери, мрежови и системни администратори и разработчици на софтуер.

Целта на събитието е да предостави на специалистите необходимата им информация и ресурси, чрез които да разгърнат своя потенциал и да допринесат за успеха на бизнеса си.

Основен акцент в програмата на „Дни на Майкрософт 2008" ще бъдат новите технологии: предимствата на Windows Server 2008, новости в предстоящата версия на Microsoft SQL Server 2008, най-новото в софтуерните решения за управление на бизнес процесите - ERP и CRM решения, Visual Studio 2008 и др.

Лекциите ще се водят от най-добрите български и чуждестранни лектори и ИТ експерти.

Всички регистрирани участници ще могат сами да съставят своята програма, като заявят кои лекциите от кои сесии искат да посетят.
Те ще могат също така да тестват на място функционалността и предимствата на новите технологии на Майкрософт в специална зона за лабораторни упражнения.

Източник: novjivot

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини