И Насионал се размрънка срещу ЦСКА

Оплакване във ФИФА срещу ЦСКА ще подаде португалският Насионал Мадейра, пише вестник "Сега", позовавайки се на медии в Португалия. Добрите контакти между двата отбора са развалени заради бразилеца Касио. Преди 10-ина дни нападателят пристигна на лагера в ЦСКА в Испания и от "Насионал" се похвалиха в португалската преса, че са го дали под наем до края на сезона. Касио дори игра в останалите контроли на "червените" и се върна с отбора в София.
На следващия ден - във вторник, обаче треньорът Стойчо Младенов реши, че Касио не му е нужен и го отпрати. Версията за пред "Насионал" е, че футболистът не бил в добро физическо състояние. Португалците реагираха гневно и в. "Маишфутбол" съобщи, че ще бъде подаден сигнал срещу ЦСКА до ФИФА с мотив, че има сключено споразумение между двата клуба, а аргументите от българска страна били неприемливи. Възможно е световната футболна федерация да нареди на "армейците" да вземат обратно Касио.

В момента срещу ЦСКА има друго дело във ФИФА. То е от страна на уволнения треньор Пламен Марков. Настоящият национален селекционер не приема даденото му обезщетение от 3 работни заплати и претендира за полагащото му се по контракт обезщетение - всички пари до края на срока на договора му.
Източник: sportni.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини