КАМЕЛИЯ ВЛИЗА В ЗАТВОРА?

Евродепутатът от „Атака" Димитър Стоянов, доведен син на Волен Сидеров, отново е подновил атаките си срещу певицата Камелия. Това е станало веднага след концерта на телевизия „Планета" където Камелия се яви в порнографски стил, облечена с българското знаме на кръпки и без гащи отдолу, без дори да се пробва да си скрие "женския орган", който нахално и недискретно приканваше наблюдателните мъжкари изпод националната светиня.

Внукът на Радой Ралин я даде на съд за гавра с националните символи.

Сега към иска се присъединили и двама силни на деня от партия ГЕРБ. На въпрос към Слави Бинев той каза, че - да, имало такова нещо.
ГЕРБ и „Атака" играят вече комбина в парламента, така беше например при дебатите по случая „Куйович". Даже поискаха заедно оставката на вътрешния министър Румен Петков.

Ако съдът уважи иска им, може да се стигне и до затвор за Камелия, което обаче е малко вероятно, като се има предвид мудната работа на Темида, твърдят юристи.

Фолк-певицата бе силно притеснена и помолена за коментар на станалото, каза: „На този въпрос не отговарям".


Камелия, според нейни колежки, имала разговор с Митко Димитров и го помолила да се обади на Бойко Борисов, който да нареди на своите хора да не предприемат нищо по въпроса.


„Да не съм те карал аз да се обличаш така", бил отговорът на Пайнера.
Той не искал да си гърми патроните за дребен дивеч, тъй като се готвел за министър в бъдещия кабинет на генерал Борисов, а целият шум около кметската надпревара бил трик от фолк- атрибутите на Пайнера за да се прецени каква агитка ще събере за в бъдеще.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини