Кой търси най-често секс в интернет

Интернет потребителите в Египет, Индия и Турция използват най-често думата "секс", за да търсят уеб сайтове чрез Google, показва статистика, предоставена от самата търсачка. Думата "Хитлер" пък се употребява най-много при търсения от потребителите в Германия, Мексико и Австрия."Нацист/ки" се употребява най-много в Чили, Австралия и Обединеното кралство, според данните от 2004 година до наши дни, публикувани в уебсайта Google Trends. Освен това Чили е на първо място и по търсения с думата "гей", следвана от Мексико и Колумбия.


Други интересни ключови думи, използвани често при търсене, са: "джихад" в Мароко, Индонезия и Пакистан; "тероризъм" в Пакистан, Филипините и Австралия; "махмурлук" в Ирландия, Великобритания и САЩ (явно липсват резултати за Русия в класацията).Мексиканското ястие "Бурито" е учудващо популярно в САЩ, Аржентина и Канада.



Едва ли е изненадващо, че "Ирак" също е често срещана в тези три страни. "Талибан" пък най-много се котира в Пакистан, Австралия и Канада."Том Круз" е желан най-вече в Канада, САЩ и Австралия, "Бритни Спиърс" в Мексико, Венецуела и Канада, а "хомосексуален" във Филипините, Чили и Венецуела.Вечната тема "любов" е популярна във Филипините, Австралия и САЩ, "Ботокс" в Австралия, САЩ и Великобритания, а "Виагра" очевидно се търси най-много в Италия, Великобритания и Германия.Името на футболния идол Дейвид Бекъм е най-популярно при търсенията във Венецуела, Великобритания и Мексико. "Кейт Мос" се радва на слава в Ирландия, родната си Англия и Кралство Швеция.Търсене с ключова дума "кола-бомба" най-често е извършвано в Австралия, САЩ и Канада, а с "марихуана" - пак в тези страни, но в обратен ред.


Не е публикувана информация кои са най-търсените думи от българските потребители на Google
Източник: ittechnews.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини