Хилари Клинтън се пробва като стюардеса

Кандидатът за президент от Демократичната партия в САЩ Хилари Клинтън приветства журналистите на самолета си в ролята на стюардеса.

"Добър ден, дами и господа, радвам се да ви приветствам на борда на самолета, който лети по маршрута на "Еър Форс Уан", съобщи Клинтън по интеркома, докато самолетът захождаше към излетната полоса, за да излети към Рино, щата Невада.

Именно там ще се състоят следващите първични избори, където нейни съперници са Барак Обама и Джон Едуардс.

"Аз съм Хилъри и много се радвам да ви приветствам на борда на самолета. Правилата ни забраняват използването по време на полета на мобилни телефони, лаптопи и други безжични устройства, по които вие можете да предадете отрицателна информация за мен. Ако резултатите от проучванията в Невада бъдат неочаквано слаби, самолетът ще обърне към Ню Хемпшир", проведе занимателния инструктаж Хилари Клинтън.

"Ако погледнете надясно, ще видите Америка, натъжена от намаляването на данъците за богатите и безкрайната война. Ако погледнете наляво, ще видите Америка със силна средна класа и висока репутация сред международната общност", представи тя своите цели.

"Когато наберем необходимата височина, ще ви предложим развлечение - агитационната ми реч", отбеляза Клинтън.

В края тя благодари на всички представители на пресата за избора на самолет с "най-опитния кандидат".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини