Осем неща, които мъжете харесват много (освен секса)

Мъжете много рядко са склонни да кажат какво наистина им харесва, особено когато се отнася за ежедневните отношения с половинката. Да чуете от жена „Искам да ме гушкаш повече"- да, но мъж няма да го каже никога.

Но тъй като и те обичат малки жестове, които ги карат да се чувстват наистина щастливи с вас, успяхме с помощта на iVillage да разгадаем кои са тези осем неща, които мъжете искат да получават от половинките си, но не им стиска да го кажат

Малки изненади

Покажете на половинката си, че мислите за него дори когато не сте заедно. Вземете му нещо, което той е споменал, че би искал да има.

Моля, не проявявайте самоинициатива и не му купувайте фешън блузки, които вие искате той да носи. Някои мъже побесняват от това.

Покажете му информация за любимия му отбор, която ви е попаднала докато сте на работа, запишете филма, който той пропуска заради работна среща, да подсказваме ли повече?

Неочаквани прегръдки

..целувки и всякакъв вид докосвания. Особено в моменти, в които виждате, че половинката ви е напрегнат, покажете му, че му съчувствате, като го докоснете леко по ръката, това ще му вдъхне кураж.

Докоснете с ръка гърба му докато минавате зад неговия стол, гарантирано тръпката ще премине през цялото му тяло и ще се почувства наистина обичан.

Повишено самочувствие

Мъжете имат нужда да се чувстват Мъжа в къщата. Повечето от тях дори успяват да бъдат, което си е успокоително от гледна точка на това, че не се налага на жените сами да вършат всичко.

Не омаловажавайте нещата, които е свършил/поправил/купил за вкъщи. Ще се почувства наистина ценен.

Лично време

Типична ситуация: Прибирате се и двамата от работа, вие му разказвате как е минал денят ви, докато той сърфира в интернет или из телевизионните канали и ви отговаря с нечленоразделни звуци.

В този момент в женската глава започват да се въртят какви ли не въпроси, свързани с особеностите на характера, силата на любовта и правилния избор.

Няма никакъв смисъл да се тормозите с тези неща, защото истината е съвсем проста. Мъжете могат много по-добре от жените да се „изключват" след тежък ден и да си почиват от целия свят като не мислят за нищо.

Оставете му тези моменти на спокойствие, от което той се нуждае така, както вие от гореща вана след работа.

Модни съвети

Повечето мъже не разбират от мода и рядко са готови да експериментират с дрехите си. Те си създават определен стил към 17-18-годишна възраст и няма жива сила, която да ги убеди, че десет години по-късно не е много подходящо да ходят с маратонки и риза на официални вечери.

Ролята на жената в този случай е много тактично да обясни на възлюбения си основните модни правила.

Мъжете се радват, когато усетят, че половинките им държат на външния им вид. В никакъв случай обаче не говорете като майка му. Нещо като "Опитвам се да ти помогна" ще е много по-ефективно от "Срам ме е да ходя с теб по улиците, ако си облечен така".

Комплименти

Веднага трябва да предупредим, че комплиментите за мъжа са погледите и докосванията. Те рядко се впечатляват от думи, както жените.

Но ако ви "хване", че го оглеждате с удоволствие от главата до петите, ще се почувства наистина специален.

Секси облечена половинка ( но не само в леглото)

Запомнете, че приятелят/съпругът ви ви смята за най-сексапилната жена на планетата. Ако не беше така, нямаше да сте заедно. Показвайте му малко повече плът не само когато ще си лягате.

Повечето мъже ( освен ако не са патологични ревнивци), обичат да виждат, че половинката им привлича мъжките погледи. И тук обаче границата е тънка- не се дръжте предизвикателно с всички останали, а само и единствено с вашия си мъж.

Когато сте в къщи, носете нещо удобно, но и секси. Това ще поддържа емоционалните ви отношения приятно топли.

Щастлива половинка

Две тревоги имат мъжете по света - да не загубят косата си прекалено рано и да не загубят чувството си за хумор.

Нищо не прави един мъж по-щастлив от това да успее да разсмее жената на мечтите си.

А тъй като жените също намират за привлекателни онези мъже, които успяват да ги разсмеят, задачката не е толкова трудна.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини