Милена от "Островът на изкушението" позира за Max

Милена от "Островът на изкушението" е първата корица на мъжкото списание Max за 2008-ма година. Дни преди края на риалити продукцията, 24-годишната "половинка на Филип" позира за първата си истинска фотосесия пред един от най-известните български фотографи - Калин Руйчев.

Определена от Max като "една прелъстителна жена, която скрива топката на всяка средностатистическа изкусителка", Милена влиза в няколко смели и предизвикателни роли - на силна брюнетка, умна блондинка и лесно ранимо момиче.

Тя оставя отворен въпроса за връзката си с Филип и загадъчно се усмихва "Филип все още ме обича..."

Ето и част от интервюто с Милена

Защо ти трябваше да се забъркваш в "Островът на изкушението"?

Имах нужда да променя живота си. До средата на май бях в един много тежък период. Тогава реших да накарам Филип да се замисли за отношенията, които се случват между нас, и временно се разделихме.

Освен това напуснах и работа, от което нещата станаха още по-зле. В този момент отидох при един екстрасенс, който ми каза, че през август 2007 ще умра. Три месеца след това живях с мисълта, че след август няма да ме има.

Как беше решила да изживееш последните си дни?

Не съм сигурна, че тогава изтълкувах правилно думите на този човек, но наистина се бях отчаяла. Продадох си апартамента и се върнах при Филип. Реших, въпреки че не ми остава много, да си намеря нова работа.

Когато наближи август, вече се радвах всяка сутрин на мръсния въздух, на задръстванията, които иначе винаги са ме влудявали, и започнах още по-силно да се страхувам.

Точно в този момент видях рекламата на шоуто и реших да участвам. Исках да тествам отношенията си с мъжа до мен - Филип, защото много неща ме дразнеха.

Какъв е идеалният секс?

Нежен, страстен и брутален. Идеалният секс е, ако си паснете с партньора и той има някакво чувство за ритъм.

Сещала ли си се със Златка след края на шоуто?

Да. Когато снимките приключиха, се видяхме на едно парти. Тя искала да си тръгне, защото се притеснила от моето присъствие. В първия момент не ме разпозна. После ми каза, че съжалява, че се чувства зле и не смее да ме погледне.

Януарският брой на мъжкото списание Max е на пазара от днес, 3 януари 2008.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини