Холивуд гордо прегръща ниските си половинки

Мечтата за висока осанка не е приоритетна само за мъжете. Всеизвестен факт е, че комплексът на нисичкия Наполеон може да стане стимул за борба със зъби и нокти в кариерата и за много дребнички красавици. Но за звездите на Холивуд, ако съпругата или гаджето стърчат над главите им, не е никакъв проблем.

Ниските мъже не се притесняват да позират с дами, които ги милват по темето под светкавиците на фотоапаратите. Дългокраките хубавици и техните недорасли избраници винаги се харесват твърде много на папараците. Защото в крайна сметка парите на тези хора им позволяват да компенсират всякакви комплекси.

Носителката на "Оскар" Никол Кидман при цялата си толерантност не пропусна да клъвне бившия си съпруг Том Круз, че най-накрая има истинска изгода от развода им - вече може да носи обувки на висок ток. Не заради друго, а защото Том е отявлен комплексар във всяко едно отношение. За него май е трудно да намери по-ниска жена.

След като години наред прегръщаше Никол през кръста, сега му се налага да прави същото с третата си съпруга - Кейти Холмс. Слава богу, Кейти не е толкова висока, но разликата в ръста с Круз е 5 см.

Положението става напрегнато, когато двамата трябва да се появят заедно на официално място и на актрисата се налага да си обуе обувки на високи токове. На премиерата на новия си филм на 24 октомври в Берлин "Офицери и пешки" Том леко отстъпи встрани и с гордост демонстрира прекрасната Кейти, качена на умопомрачителни токове. С това звездата показа, че с годините се е излекувал от комплекса си, който го мореше яко, докато бе съпруг на австралийката.

На лондонската премиера на филма "Златният компас" Кидман стърчи над втория си съпруг певеца Кийт Ърбан. Двойката влюбени щастливо се усмихва на червения килим и отдалеч си личи колко са щастливи заедно. Какво им пука, нали са милионери?

Белгийският модел Ингрид Вандебош в сравнение с други манекенки не е много висока - само 1,70. Положението обаче става неудържимо, когато красавицата нахлузва патъци на токове. Тогава тя става с половин глава по-висока от мъжа си - автомобилния състезател на NASKAR Джеф Гордън. Миналото лято на съпрузите се роди дъщеричка. Двойката може би тайно се е помолила момиченцето да не е много високо, за да си намери по-лесно мъж.

Упорито пълзят слухове, че отдавнашното приятелство между супермодела Ел Макферсън и канадския рокер Брайън Адамс е прераснало в нещо повече. Така или иначе красавицата с удоволствие позира пред фотографите заедно с Адамс на изложба в Лондон. И това не е всичко. Музикантът е световно известен, но когато застане до изгората си, някак си се смалява, констатират приятелите му. Затова и започнал да носи обувки, които са със специални подложки и го правят поне няколко сантиметра по-висок.

Разликата в ръста очевидно няма никакво значение за британския модел Софи Дал и нейното гадже, джаз звездата Джейми Калъм. Какъв е проблемът? Щом избраникът ти стига едва до раменете, важното е любовта. Моделът с ръст 180 см се запознава с възлюбления си, който е висок едва 167 см, на благотворителна вечеринка през март тази година. И оттогава така го е гушнала, че той не може да си вземе въздух. Хубавото е, че така може да й пее на ушенце леко повдигайки се на пръсти.

Прочутият "търкалящ се камък" Мик Джагър дотолкова е привикнал да игнорира околните, че едва ли обръща внимание на ръста на спътниците си. Дългокраките красавици съвсем не го свалят заради външността му, а за несметните му милиони. И той позира без проблеми с поредната моделка в живота си Лорън Скот, която е и стилистка. Тя е с цяла глава по-висока от рокдинозавърa, но това не тревожи свръхпотентния грозник.

Между актьорите Кристин Тейлър и съпруга й Бен Стилър разликата в ръста е повод това да стане основно достойнство за комедиен филм. И режисьорите го използват - съпрузите са си партнирали в две ленти. Впрочем Стилър не е в много смешна позиция - той е по-нисък от жена си само когато тя е на токчета.

Певецът Род Стюарт най-накрая благоволи да се ожени за модела Пени Ланкастър през юни. Той избра италиански курорт, за да си кажат "да" и да поканят гости, с които да полеят щастливото събитие. Ланкастър, която има ръст на гренадир, цели 185 см, става направо исполинка, като си обуе и патъци на високи токове. Тя използва тези моменти, за да се фотографира със своя избраник.

Актьорът и режисьор Робърт де Ниро е известен със своята слабост към афро-американки. През 1997 г. страхотният актьор се ожени за втората си съпруга Грейс Хатауей, която е по-висока с половин глава от невероятния мачо. Това изобщо не пречи на Де Ниро, който продължава да е влюбен в Грейс. Още повече че тя бе жената, която бе до него, когато му поставиха диагноза рак. Той успя да се пребори с болестта и сега двамата се радват на любовта си.

Актрисата Кейт Капшоу се запознава с бъдещия си съпруг, режисьора Стивън Спилбърг, на снимачната площадка на "Индиана Джоунс и храмът на обречените". Двамата се женят през 1991 г. и досега са щастливи като младоженци. Всички вече са забелязали с какво обожание тя винаги наблюдава талантливия си съпруг от висотата на своята височина. На тях двамата също се наложи да изживеят дългото и сложно лечение на рака.
Източник: standartnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини