Филм за легендарния Марлон Брандо на Киномания 2015 (трейлър)

Нов документален филм за легендарния Марлон Брандо ще гледаме на Киномания 2015. Организаторите от Националния дворец на културата отдават почит на големия актьор с прожекция на "Слушай, Марлон", който ще бъде показан в рамките на кинофестивала на 21 ноември (събота) в кино “Люмиер” от 15:15 часа.

Един от най-почитаните и влиятелни актьори на всички времена, познат от емблематични филми като "Кръстникът" и "Трамвай “Желание”, същевременно е и една от най-изплъзващите се и енигматични личности в света на киното. Чрез ексклузивен достъп до непоказвани и нечувани записи от личния архив на Брандо, "Слушай, Марлон" се опитва да разкрие по-пълно артиста и човека. Проследявайки изключителната кариера на Брандо и удивителния му личен живот, водени от самия актьор с неговия глас, ще го преоткрием в цялата му сложност. Без говорещи глави, без интервюта: просто Брандо за Брандо.

Режисьор на продукцията е Стеван Райли, сценарият е на Стеван Райли и Питър Етеджуи, оператор - Оле Брат-Биркеланд. Филмът е селектиран в международния документален конкурс на фестивала “Сънданс”.

Киномания ще започне на 12-и ноември с “Каръци” на Ивайло Христов и ще продължи до 29-и ноември. Фестивалът ще предложи на феновете си най-качествените нови филми от световното кино, които не са показвани у нас досега, както и “златни класики” в памет на велики режисьори и звезди.

По традиция ще бъдат представени наградените ленти от тазгодишните световни фестивали в Берлин, Кан, Венеция и др.
 

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини