Повреден ескалатор прати Стоянка Мутафова в болница

Повреден ескалатор в мол прати легендарната българска актриса Стоянка Мутафова в болница.

"Не знам какво се случи. Ескалаторът спря, после тръгна и в един момент ние с дъщеря ми Муки се оказахме заклещени в стълбите. Как не станахме на кайма", разказа Мутафова пред "24 часа".

Двете отишли да дадат за поправка телефона на актрисата, когато се случил инцидентът.

Дъщерята на Мутафова се отървала само със синини. По-пострадала се оказала "Госпожа Стихийно бедстиве", която получила голяма рана на крака.

„Слава богу, веднага го спряха. Муки се отърва само със синини, но аз с голяма рана на крака. Бликна много кръв. Дойде сестра от магазина, разрязаха ми чорапите, направи ми промивка на раната. Имаше много кръв. После извикаха „Бърза помощ“. В болницата под упойка ми направиха доста шевове. Сериозна операция. Раната беше до костта. Гледах настрани, боя се от кръв.

Кракът й е сериозно бинтован и то над старата рана, която получи при слизане от такси. Тя едва наскоро заздравя. Мутафова най-много се страхува от евентуална инфекция.

„Сега лежа и съм си вдигнала крака на една възглавница. Отлагам представления, каза актрисата, която преди два дни се върна от успешен гастрол в Германия. - Имам насинени ребра, доста ме боли, но нали ме знаете – ще оцелея. Макар, че този път си казах „Е, това е краят, ще ни смели“.

Мутафова признава, че винаги се е страхувала от ескалатори, но този път страховете й се сбъднали. Нейните партньори от спектакъла „Госпожа Стихийно бедствие“ са решени да направят ритуал за здраве за нея в черква.

Източник: http://www.actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини