MMA бойци развяха победоносно българския флаг в Англия

В началото на месеца български бойци отново участваха в една от най-силните вериги по ММА в Европа UCMMA и нейното 43-то издание. Тя се проведе в легендарната зала Troxy в Лондон. Там пред 4000 зрители Искрен Иванов и Веселин Иванов – Лудия победоносно развяха българския флаг.

Веригата UCMMA е собственост на един от най-известните шоумени в този бранш Dave O`Donell, който е сред първите и най-големи промоутъри в историята на този бизнес. Именно той е един от хората, положили основите на ММА бизнеса още при неговото зараждане в Лас Вегас.

За излизането на Искрен и Веско от Combat Promotion бяха подготвили поредната си изненада. Публиката беше вдигната на крака от еуфория при вида на пищните български момичета, които взривиха залата със своя twerk танц. Не случайно Георги Анадолов се беше спрял за това на едни от най-добрите танцьорки в България Мимс Бонева и Антония Димитрова. Те постигнаха нещо повече, единодушно програмата по излизането на нашите момчета беше обявена за една от най-добрите в Световния ММА шоубизнес.

След тях на нашите момчета не им остана нищо друго освен да затвърдят превъзходството на българите не само в танците и сексапила, а и в бойните спортове. Искрен Иванов приключи своята среща в рамките само на една минута, заключвайки  своя противник Ovidiu Raducanu от Румъния.

Източник: http://fakti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини