Мъжете харесват жени с червено червило

От Мерилин Монро до Рита Ора, Анджелина Джоли и Риана, червеното червило се е превърнало в запазена марка за много жени. В психологически план, червеният цвят се асоциира с топлина, положителна енергия, мотивация. Но редица проучвания са установили, че червеното е цветът, който докосва нашите емоции и любовни страсти.

Дамите, които избират да носят червените багри са специални, а тези, които поставят на устните си червено червило – забележителни. Точно затова и по-често привличат мъжкото внимание. Но какво се крие зад същността на една жена с червено червило? Вижте в следващите редове.

Секси са!

Първото, което забелязват мъжете в жените с червено червило е, че те са секси. Тези ярки нюанси обикновено са носени от дами, които имат какво да подчертаят. Секси, плътни, чувствени и пухкави устни, обвити в червено кадифе.
Също така, когато една жена е избрала да носи червило точно в този цвят, тя определено се стреми да привлече вниманието към себе си. Да докосне мъжките фантазии и да демонстрира сексуална мощ.

Уверени са!

Въпреки че червеното червило има дълга история, все още има някои стереотипи за жените, които го носят. Но тези дами, които са избрали червените нюанси, подминават стереотипите. Те имат самочувствие, често се оказва, че са доста успешни в живота, амбициозни са и не се отказват лесно от своите мечти.

Високото самочувствие никога не остава незабелязано от мъжете, а те харесват жени с подобно излъчване.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини