Бойко Борисов: Военните ще направят логистиката по охрана на границата

Военните ще направят логистиката по охрана на границата. Това каза министър-председателят Бойко Борисов в интервю за Нова телевизия   в предаването „Събуди се”. „Техните шофьори с техните камиони и високопроходима техника ще возят граничарите и полицаите, които пращаме там”, заяви Борисов.

„Сега се опитваме и не само се опитваме да оправим пътищата, ще сложим едно съоръжение –предпазно, да не го наричаме ограда. Тъй като в армията има прекрасна техника – говорим за бордови автомобили с висока проходимост, професионални шофьори обучени да карат и да карат по такива трасета. Имат на военните полигони такива трасета, на които се обучават с логистиката на армията трябва да се направи, за да спасяваме живота на полицаите си, тъй като в тези условия, в тези планини е рисковано зимата. Това сме искали да го направим и ще го направим, независимо от съпротивата”, добави Борисов.

„Аз мисля, че и това беше доста преекспонирано като проблем, защото направихме няколко съвещания – знаете, че огромно количество полицаи в момента са на границата . Тя е далече от София, но там деца на български майки стоят в студа и в калта сега. От година и половина са хвърлени там без да бъдат обезпечени по никакъв начин”, допълни Борисов.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Сп
    спароу джак
    0 0
    20:49, 19 яну 2015
    Каква логистика бе ананкоолу,аз съм тур4ин и си оби4ам българия в сравнение с теб продажнико и предател.в ада да гориш ку4е проклето
  • 2
    Сп
    спароу джак
    0 0
    20:51, 19 яну 2015
    логистика си направи отзад,боклук
Последни новини