10-те най-секси мъже на 2014 г., Гришо сред тях

През последната година местата на популярните секссимволи в световен мащаб сериозно се пренаредиха. Дейвид Бекъм, Антонио Бандерас, Кристиано Роналдо и Брад Пит са в забрава и отстъпват място на нова вълна от мачовци. Вижте кои са те.

Григор Димитров

Българският тенисист Григор Димитров се нарежда сред най-добре изглеждащите спортисти в световен мащаб. В много класации дори е поставен пред Новак Джокович и Рафаел Надал. Момчето от Хасково израсна до сексапилен мъж буквално за няколко години. В интернет обикаля снимка, на която той в тийнейджърските си години се е снимал с Мария Шарапова, а тя изглежда като негова кака и е доста по-висока от него. Само няколко години по-късно двамата вече официално са двойка.

Джордж Клуни

Макар вече да не е сред най-младите, Джордж Клуни не отстъпва място на други свои колеги. Открай време е смятан за един от най-красивите и желани мъже на планетата. Тази година се ожени за адвокатката Амал Аламудин. Преди това имаше дълга връзка с модела Стейси Киблър, която така и не успя да го отведе до олтара. Именно за това феновете му бяха изненадани от новината за бързата сватба с Аламудин. Клуни е определян няколко пъти от сп. “Пийпъл” за най-сексапилният жив мъж.

 Брадли Купър се жени на рождения ден

Актьорът от филмите “Последният ергенски запой” и “Наръчник на оптимиста” от няколко години присъства в световните класации за секси мъже.
Той е на 39 г. В момента е обвързан и дори ще се жени. Приятелката му е 22-годишната манекенка Суки Уотърхаус. Двамата имат рожден ден на една и съща дата - 5 януари. Точно тогава планират да се врекат във вярност. За Брадли Купър това ще е втори брак. През 2006 г. се жени за актрисата Дженифър Еспозито. Само 4 месеца по-късно двамата се развеждат. Имал е връзка и с колежката си Рене Зелуегър.

Раян Гослинг изгря във филма “Тетрадката”

Раян Гослинг докосна най-много женските сърца с ролята си във филма “Тетрадката”. Там влиза в ролята на романтичен младеж, а кристално сините му очи са идеално допълнение към образа, който пресъздава. Гослинг е на 34 години. Имал е връзка със Сандра Бълок в периода около 2002 г. “Опитвам се да не се снимам в прекалено много филми. Писва ми от мен самия, така че мога да си представя как се чувстват всички останали”, казва той в интервю. Дамската аудитория е на съвсем различно мнение и дори иска да го вижда колкото се може по-често. Освен актьор, той е и музикант - свири на китара.

 Владимир Кличко е най- секси боксьор за 2014 г.

Владимир Кличко може и да е ненавиждан от доста българи след мача, в който победи Кубрат Пулев, но е неоспорим факт, че изглежда много добре. Определен е за най-секси боксьор за 2014 г. Не една и две дами въздишат по него. Сърцето му обаче е запазено за актрисата Хейдън Пенетиър, която е бременна от него и двамата чакат първото си дете. Следващата година планират и сватба. По-големият му брат Виталий пък е смятан за един от най-секси мъжете в политиката. Двамата си приличат поразително.

 Джъстин Теру очаква бебе от Дженифър Анистън

За Джъстин Теру се заговори по-усилено след началото на връзката му с актрисата Дженифър Анистън. Когато се събраха, той бе с дълга брада. Сега я е махнал и определено изглежда много по-секси от преди. Феновете му казват за него, че е бил спасителният пояс за Анистън след мъчителната  раздяла с Брад Пит. Години след като Пит я остави заради Анджелина Джоли, тя нямаше връзка и не можеше да се отърси от случилото се.
В момента обаче актрисата очаква първото си бебе от Теру. Двамата го обявиха на червения килим, след като звездата от сериала “Приятели” разходи бременното си коремче пред всички присъстващи. Тази година това е най-чаканото бебе в Холивуд.

Адам Лавин си пада по модели на “Виктория сикрет”

Вокалистът на Maroon 5 Адам Лавин освен с хитовете на бандата си завладява сърцата на жените и с безупречния си външен вид. Около него се въртят все красиви жени. Прочут е със слабостта към моделите на “Виктория сикрет”. Имал е връзка с руската манекенка Ана Виляцина. По-късно и с нейната колежка Беати Принслу, с която към днешна дата са сгодени. Тя се снима в последния му клип към песента Animals, която оглави световните чартове. 
В кадрите двамата имат много еротични сцени, в които се целуват голи. Краят на видеото е още по-шокиращ, защото в него Лавин и Беати се къпят в кръв, докато си разменят ласки.

Бенедикт Къмбърбач е секс иконата на Великобритания

Английският актьор Бенедикт Къмбърбач има завладяващ външен вид и доста нетипична красота. Може да се похвали с милиони фенки по цял свят, но противно на очакванията е почитател само на сериозните връзки. В продължение на 12 години живее с актрисата Оливия Пулет, а след това и с лондонската  колежка Ана Джеймс. Към момента е необвързан. Това разкрива в своите последни интервюта.
Според в. “Сън" Къмбърбач е сексиконата на Великобритания.

Принц Хари - кралският двор го натиска да се ожени

Принц Хари - по-малкият брат на принц Уилям, винаги е бил сочен за един от най-големите британски секссимволи. През годините му бяха приписвани връзки с много момичета. Дори и със сестрата на Кейт Мидълтън - Пипа. Нито една от тях обаче не успя да отведе Хари до олтара.
Британската преса пише, че от кралския двор го принуждават все повече да последва пътя на брат си и да свие семейно гнездо, както и че е крайно време да прекъсне безразборните си похождения. Една от най-дългите му връзки, продължила 5 години, е тази с Челси Дейви, за която напоследък усилено се говори, че отново е с него. Дълго време отношения имаше и с Кресида Бонас. Интересен факт е, че когато принц Хари има повод, той кани всичките си бивши приятелки.

 

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ни
    Николай Георгиев_1417333933
    0 -1
    09:50, 30 ное 2014
    Мдаа, само че снимката на Григор с Мария е колаж. Момчето от снимката не е Григор.
  • 2
    Пи
    питам
    1 0
    10:18, 30 ное 2014
    Кой е 8 номер?
Последни новини